Strubbelingen

Het stond best leuk, de ballen bij de Boedha, maar vanmorgen lagen ze allemaal kapot op de grond. Er zijn ergere dingen natuurlijk, dus we deden een rondje, het was tenslotte droog.

Ze hebben een picknick-tafel neergezet naast het fietspad, gezellig hoor, maar ondanks dat ik mijn kaplaarzen aan had had ik toch weinig zin om even niks te gaan zitten pikken. 

Nou en toen dacht ik vanmiddag ik zet de radio even aan, ik wist nu hoe het moest tenslotte, maar... juist... Joop gebeld, die kon me ook niet verder helpen.

Toen dacht ik even wat hout te gaan kloven, want droog en niet koud en er zitten zat te grote blokken tussen de stapel. Het was een moeizaam begin, want het leek net of er ergens een draad los zat, na veel heen en weer geloop had ik eindelijk contact, maar na een blok of vijf stopte hij er weer mee, toen ben ik ook maar gestopt. 

Eenmaal weer binnen heb ik me toch maar even kwaad gemaakt om muziek uit dat kreng te krijgen, net zo lang op knopjes gedrukt tot het me eindelijk lukte... pfff.

Ria Zondag 23 December 2012 at 4:13 pm | | Standaard

negen reacties

Sjoerd

De aanhouder geeft nooit op…

Sjoerd, (URL) - 23-12-’12 18:29
Wieneke

Kraaiende vandalen of vandalistische kraaien? Het stond juist zo mooi. :-(

Wieneke, - 23-12-’12 18:51
ria

Ik denk de wind Wieneke.

ria, (URL) - 23-12-’12 19:02
Irene

Nou ja, ze maken die dingen ook gewoon nodeloos ingewikkeld. Niets heeft meer een aan/uitknop en dan basta, je moet altijd 27 keuzemenu’s door ;-)

Irene, (URL) - 23-12-’12 19:15
Sjeu

Streven naar “balans” klink altijd zo mooi, maar zelf kom ik vaak ook niet verder dan “bal” maar je hebt toch goed je best gedaan en het gered! Wel een mooi woord voor een lastig fenomeen.. strubbelingen.. laatst op tv hoorde ik Maarten van Rossum ook zo’n mooi woord zeggen, hij had het over beschimmelingen (in de hersenen) toen dacht ik ook, wat een mooi woord.. maar toch heb ik het liever niet.. :-0

Sjeu, - 23-12-’12 19:24
Sil

Beetje een “ tussen wal en schip” dagje vandaag dus ,…

Sil, - 23-12-’12 20:31
adriaanbrillie

Brokken brengen geluk. Tot nu toe heeft Qwinty alles heel gelaten.

adriaanbrillie, (URL) - 24-12-’12 00:33
Renesmurf

ja, 3fm wil je niet missen deze dagen, lijkt me.
En brokken, haha, die horen er bij, dat wordt nog wel anders.

Renesmurf, (URL) - 24-12-’12 00:46
Margo

Wat een gedoe om tegenwoordig iets aan en uit te krijgen hè? Ik heb onze nieuwe tv (ook al denk ik een jaar in huis, of langer) ook nog niet onder de knie. Maar ik weet inmiddels hoe ik kan opnemen en afspelen en nog wat trucjes. Vroeger moest en zou ik zo’n apparaat in een dag helemaal doorgronden. Nu denk ik …ach. Zo staat de klok op de oven maar een half jaar op de goede tijd, ik snap er geen bal van hoe ik dat moet omzetten naar wintertijd. Alle mogelijkheden van de vier knopjes uitgeprobeerd, nada. Dan denk ik, stik maar als het zo moeilijk moet!

Margo, (URL) - 24-12-’12 11:48
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.