Zon doet goed

De zon wilde wel, maar het duurde even voordat hij er echt doorheen brak, ik had zelfs nog wat regen onderweg. 

Toen hij er eenmaal was deed ik een rondje door de tuin, er viel nog niet veel te zien natuurlijk, maar wel waar de vogeltjes toch nog wat voer konden vinden, zoals onder de boomstam, tussen de vetplantjes. Net als bij de achterdeur, daar groeit ook van dat spul en door de warmte van het huis dooit het daar toch steeds een beetje. Dat is nu weer lekker uitgedund en ik zie overal nieuwe stekjes liggen.

Of de cyclamen de vorst overleefd hebben weet ik nog niet, ze zien er best papperig uit, maar het zou zomaar nog eens goed uit kunnen pakken. Ik heb er wel een foto van, maar ik kijk toch liever naar de al boven de grond staande bolletjes.

De meeste sneeuw is weg na de regen van vanmorgen en de zon van vanmiddag.

Ria Zondag 27 Januari 2013 at 5:56 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

zes reacties

tineke

Die prachtige witte sneeuwlaag bij jullie is ook bijna weg,hier heeft het behoorlijk geregent.En ben zo blij dat die kou verdwenen is,we kunnen weer normaal naar buiten.

tineke, - 27-01-’13 19:14
hanscke

Aan het eind van de dag werd het droog en ja wel hoor. Daar was de zon. Mooi dat het al weer zo lang licht is. Om vijf uur kon ik nog even voor een klein stapje naar buiten. Met hond Hessel natuurlijk.

hanscke, (URL) - 27-01-’13 20:59
Sjoerd

Hier is volgens mij niet veel wit meer te bekennen… de weilanden zijn inmiddels weer mooi groen.

Sjoerd, (URL) - 27-01-’13 22:22
adriaanbrillie

Hier deed de regen het goed. Bijna alles wel weg. Nu +3 en weer droog.

adriaanbrillie, (URL) - 27-01-’13 22:44
Redstar

Toen hier gister de zon ging schijnen, ben ik gelijk de polder in gegaan, En alle sneeuw is nu wel weg volgens mij. Het voelde net eigenlijk een beetje warm buiten. Gaat de goede kant op :D

Redstar, (URL) - 28-01-’13 08:56
Wieneke

En nu maar heel hard richting voorjaar. Het is mooi geweest !

Wieneke, - 28-01-’13 09:25
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.