Vroegop

Joop moest al vroeg op stap vanmorgen, het schijnt altijd erg druk te zijn op de duivenbeurs dus dan kan je maar beter vroeg aanwezig zijn en ook vroeg weer weg. Er zijn blijkbaar erg veel duivenmelkers, ook al zou je dat als je zo op straat loopt niet zeggen.

Ik was zodoende ook vroeg op, want je kunt wel blijven draaien en keren maar wakker is wakker, ook al is het nog maar net zeven uur. Het werd een zaterdagse wasdag en terwijl de wasmachine zijn werk deed kleurde ik mijn laatste velletje vol.

Toen Joop begin van de middag alweer terug was, ging ik naar Zierikzee voor een nieuw tekenblok en kauwstokjes voor Didi, allebei erg belangrijk. De kauwstokjes waren op bij Bolle, dus daarvoor liepen we nadien nog even naar de supermarkt, erg dunne dingetjes daar, maar nog altijd beter dan niets natuurlijk.

De weerman voorspelt al de hele week beter weer en hogere temperaturen, maar het enige dat ik zie is een grijze kouwe boel buiten. Gelukkig heb ik zelf kleurtjes.

Ria Zaterdag 02 Maart 2013 at 5:55 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

zeven reacties

Sjoerd

Zero, nul ofwel nog er koud hier en nog sneeuw overal. Nu wil ik langzaam ook wel wat zon en voorjaar….

Sjoerd, (URL) - 02-03-’13 22:13
Renesmurf

En zo is er alweer een dag voorbij gevlogen! Inderdaad een koude grouwe, maar we hebben mooier in het vooruitzicht, en dat voelt nu al goed!

Renesmurf, (URL) - 02-03-’13 22:52
Margo

Je tekeningen zijn echt erg leuk!!

Margo, (URL) - 02-03-’13 23:11
ria

Dank je Margo :-)

ria, (URL) - 02-03-’13 23:22
Sil

Tsjonge

Sil, - 03-03-’13 00:13
Wieneke

Wat ik ook erg leuk vind is dat je het wit zo goed gebruikt. Typisch jouw stijl, hoor. Ik had daar altijd erg veel moeite mee met aquarellen maken. Dan moet je ook veel weglaten. Ik ben meer van het opvullen denk ik. :-)

Wieneke, - 03-03-’13 12:44
hanscke

Ik sta toch steeds weer versteld van die leuke tekeningetjes van jou. Is dat een bepaalde techniek, heb je dat ergens geleerd of heb je dit zelf zo ontwikkeld? St, niet verder vertellen. Ik heb vandaag de zon gezien! En blauwe lucht!

hanscke, (URL) - 03-03-’13 14:53
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.