Straô Scharendijke met Yara

Vanochtend om half tien waren we al paraat bij boer Gaanderse waar de paarden gelost werden. Het was koud en regenachtig en dat zou voor de rest van de dag niet meer veranderen jammer genoeg.

De versierselen hadden we gisteren al klaar gemaakt en de rest deden we daar bij het optuigen. Dit was een gedeelte van de Straô dat ik nog nooit meegemaakt had natuurlijk.

Van de rest van de dag maakte ik een film.

Dat ging ook niet zonder mankeren, want op een gegeven moment deed mijn fototoestel het niet meer, vandaar dat ik op het strand eigenlijk geen foto's heb gemaakt, alleen op het laatst van Yara nog.

Sil en Yara deden met één paard en wisselden elkaar af, zodoende kreeg Yara een lift van Kees en mocht ze bij het ringsteken het paard van Olivier lenen, zodat hij zijn paard niet terug hoefde te brengen.

Na afloop aten we gezellig met z'n allen een pizza en gingen Sil Yara en ik naar huis, ik had het wel een beetje gehad en genoeg gelopen, dansen hoefde niet meer.

Volgend jaar wil ze weer zegt ze ;-)

Ria Zaterdag 09 Maart 2013 at 9:21 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

elf reacties

Irene

Prachtige reportage. Als ik het zeggen mag, zo’n zwart rijjasje staat toch wel extreem cool.

Irene, (URL) - 09-03-’13 22:26
Sjeu

Leuk gedaan allemaal :-) volgens mij heel goed geslaagd zo!

Sjeu, - 09-03-’13 22:28
Renesmurf

haha, ja, volgend jaar maar weer dan! En dan weer zo`n fijne reportage, en dan met een toestel die wel prima in orde is en zo! hehe

Renesmurf, (URL) - 09-03-’13 23:31
Thérèse

Hee geweldig allemaal. Ja, jammer van je toestel, want dat lopen door het zeewater is belangrijk, hè? Maar ik vind het prachtig. Ook al die mooi opgetuigde paarden en jij natuurlijk beretrots. Groetjes Th.

Thérèse, (URL) - 10-03-’13 01:27
Sjoerd

Daar zit je dan voorlopig ieder jaar aan vast. Aan de andere kant, als het leuk was, is dat ook geen straf.

Sjoerd, (URL) - 10-03-’13 08:48
Wieneke

Hartstikke leuk om te zien. De paarden zien er prachtig uit. Leuk gedaan de versiering met de rode rozen. Wat ontzettend jammer dat jullie het weer van eerder deze week niet hadden.

Wieneke, - 10-03-’13 09:34
tineke

Leuk dat Yara zo genoten heeft,en dat ze volgend jaar weer mee willen doen.
Prachtige beelden weer,en wat een pracht foto van Yara.

tineke, - 10-03-’13 10:37
hanscke

Op faceboek had ik de foto’s al gezien, maar nu heb ik het verhaal erbij. Leuk. Jammer dat het geen mooi voorjaarsweer was, maar ondanks dat hebben jullie toch genoten neem ik aan.

hanscke, (URL) - 10-03-’13 13:01
Jan K. alias Afanja

Mooi gezicht, die grote versierde werkpaarden. Jammer dat het weer niet wilde meewerken om er echt een feestelijke dag van te maken op het strand.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 10-03-’13 13:03
Sil

Was ondanks het weer een super dag want O wat heb ik m’n lieve spruit zien genieten. Wat was het weer heerlijk om weer even bij jullie te zijn x

Sil, - 10-03-’13 18:04
ria

Ik vond het ook geweldig! X

ria, (URL) - 10-03-’13 18:36
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.