Uitgewaaid

Een lekker zonnetje vandaag en een ijskoude wind. Het vroor niet, maar zo voelde het wel.

Ik hield het maar bij een rondje dorp, ver zat.

In de jachthaven wordt nog gewerkt aan het aanleggen van de nieuwe steigers.

Zouden dit nu bomen uit de achtertuin van InR zijn?

Webloggen gaat verder dan alleen maar een paar foto's en dagelijks wat regels schrijven, want zonder weblog had ik bij het zien van deze palen nooit van zijn leven aan IenR gedacht, of bij het zien van een trafohuisje aan Sjoerd, bij een schilder denk ik aan onze Smurf en ga zo maar door.

De wind is inmiddels gaan liggen zodat het hier binnen ook gelijk een stuk behaaglijker is want wind waait altijd behoorlijk door hier.

En verder deed ik dit.

Ria Dinsdag 12 Maart 2013 at 6:23 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

vijf reacties

I van InR

O absoluut, die langste boom herken ik meteen, daar had ik een speciale band mee. Leuk hoor dat die zo dichtbij een medeweblogster terecht is gekomen. Je geeft hem toch wel af en toe een klopje namens mij hè ;-)

I van InR, (URL) - 12-03-’13 20:23
ria

@I: Natuurlijk! Als hij teminste niet al te ver in het water komt te staan, i, hou het in de gaten! Zal alvast morgen de groetjes doen ;-)

ria, (URL) - 12-03-’13 20:34
Sjoerd

Haha, die trafohuisjes zijn al voor menigeen een obsessie geworden.

Sjoerd, (URL) - 12-03-’13 21:26
Renesmurf

Ja, webloggen is meer, het is een gevoel, en wie dat niet snapt, tja, ik snap zoveel niet, en daar log ik dan weer over.

Renesmurf, (URL) - 12-03-’13 22:49
Jan K. alias Afanja

Bij jullie was het vandaag zo te zien bijna net zulk mooi weer als hier in het noorden. Hier was de hele dag geen wolkje te zien.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 12-03-’13 23:04
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.