Gloeiend!

Sjoerd begon met zijn theebloemetje, waarop ik nog reageerde met de woorden dat ik het voorlopig bij de zakjes hield. Gisteren stond er een heel artikel in de krant over thee en leuten, ik kan het zo gauw niet vinden, maar het was een leuk verhaal en zodoende las ik vandaag nog zo eens het e.e.a over thee op het www.

Wij doen namelijk tegenwoordig ook nogal eens een kopje, ik begin er de dag mee, daarna een paar kopjes koffie en de rest van de dag weer thee. Joop houdt het bij de oude vertrouwde Engelse melange van Pickwick, maar ik ben nog wel eens op zoek naar iets anders en probeer dat aan te passen naar het moment van de dag. Ik hou absoluut niet van vruchtenthee, maar kruidenthee dan weer wel.

En natuurlijk zijn er ook online theewinkels zat, waar de thee dan vaak weer wel gewoon los verkocht wordt. Ik denk dat ik het toch eens ga proberen. Iemand ervaring?

Vanmorgen maakte ik de douche schoon en nu gloeien mijn voetzolen. Ik denk dat ik met blote voeten in het schoonmaakmiddel heb gestaan. volgende keer beter opletten want lekker is anders. Vanmiddag haartjes weer geknipt, want kort moet wel kort blijven natuurlijk.

Voor de foto reed ik even naar de Brouwersdam, lekker weer was het vanmiddag!

Ria Woensdag 13 Maart 2013 at 6:03 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

negen reacties

marlies

witte thee is het proberen waard. maar dan wel de echte niet iets met een toegevoegd kunstmatig smaakje. veel zg vruchtentheeën zijn trouwens ook geen vruchtenthee maar zwarte thee met kunstmatige vruchtenaroma’s. die vind ik ook ondrinkbaar terwijl echte vruchtenthee wel degelijk heel lekker kan zijn bij tijd en wijle.

marlies, - 13-03-’13 21:44
I van InR

Tuurlijk, vroeger dronken we toch altijd losse thee? Gewoon een theezeef of ruim thee-ei en dan niet te lang erin laten rondhangen anders wordt hij maar bitter. Tegenwoordig ben ik gemakzuchtig em heb geen tijd, bovendien zijn mijn Japanse theepotjes in de opslag, maar dat is eigenlijk dom gepraat. Van losse thee geniet je meer omdat je er meer moeite voor moet doen. Veel beter. Ga ik ook weer doen, je hebt bij deze een trend geset.

I van InR, (URL) - 13-03-’13 21:44
Sjoerd

Probeer eens een Darjeeling, of als je er van houdt een witte (jasmijn) of een groene thee. Ik drink veel thee, maar geen vruchtenthee. Dat is hetzelfde als koffie met melk en suiker… In de meeste winkels van de tuinen of andere reformzaken kun je voldoende losse thee of in zakjes kopen. Voor Joop raad ik een Prince of Wales aan… Wedden dat die die lekker vindt.

Sjoerd, (URL) - 13-03-’13 22:12
adriaanbrillie

ik heb ook heerlijk in de zon gezeten. En dan te zien dat anderen vast stonden.

adriaanbrillie, (URL) - 13-03-’13 23:16
Renesmurf

Ik heb thee uit mijn kerstpakket, slechts een paar zakjes van gebruikt omdat ik meedronk met de visite. Verder is het altijd koffie hier, of cola.

Renesmurf, (URL) - 13-03-’13 23:17
Redstar

Wij kopen de thee in de kruidenwinkel in Goes. Maar, ik drink altijd koffie.
Dat ik thee drink komt echt zelden voor.

Redstar, (URL) - 14-03-’13 09:03
Sil

Thee van de Plus : ) jammer genoeg heb ik er afgelopen weekend niet aan gedacht mee te nemen dus deze week hebben we aardbeiensmaak van Appie om dan maar in de zomerstemming te komen : )

Sil, - 14-03-’13 17:37
tineke

Ik drink veel groene thee,zoals zo velen,maar die vruchten thee is niet aan mij besteed hoor.

tineke, - 14-03-’13 19:32
gerda

Hoi theeleutjes, 20 kruidenthee van zonnatura is ook lekker, gevriesdroogd korreltjes en heet water er op en je hebt een lekker bakkie, zelf vind ik het veels te zoet en heb al eens gevraagd of er minder zoetigspul in kon, maar nee . xx

gerda, (URL) - 14-03-’13 21:02
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.