Even wachten nog...

We werden wakker met een heerlijk zonnetje dus ik dook al snel de tuin in om wat met het hout te spelen en op zoek te gaan naar een eventueel lek in de vijver. Dat is gelukt, ik heb al twee gaatjes gevonden een heel kleintje en een iets grotere. Ik denk dat ik het zelf gedaan heb met de hark bij het eruit vissen van vijverplanten. Toen het begon te regenen ben ik maar weer gestopt, maar het is in elk geval iets!

Met de bloemetjes wil het nog niet erg lukken. De narcissen staan overal in knop maar gaan niet open, de anemonen staan nu ook in knop, maar man man wat duurt het allemaal lang.

Vanmiddag werd ik weer eens gebeld door de PZC. De Zeelandbrug is voorgedragen als Rijksmonument en daar heb ik ooit al eens iets over geschreven, over de pont en de brug dus morgen waarschijnlijk weer in de krant. Ik ben benieuwd.

Ria Maandag 18 Maart 2013 at 6:39 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

acht reacties

Thérèse

Je ziet wel, Ria: Zeeland kan helemaal niet zonder jou. Alweer in de krant. Mooi!

Thérèse, (URL) - 18-03-’13 20:21
adriaanbrillie

Bij mij is het echt verder, maar dat zie je schijnbaar niet meer.

adriaanbrillie, (URL) - 18-03-’13 21:24
Sjoerd

Hier laten ze ook nog hun kopjes hangen, maar lang kan het niet duren.

Sjoerd, (URL) - 18-03-’13 21:34
Redstar

Het duurt idd wel langer als normaal. Rond 25 maart staan doorgaans de narcissen volop in bloei.

Redstar, (URL) - 19-03-’13 09:08
aargh

Heel verstandig van die narcissen om nog even af te wachten, zo kunnen ze de kou vast beter doorstaan. Bij mij staan er trouwens alleen nog wat groene sprietjes, in de verste verte nog geen geel te zien.

aargh, (URL) - 19-03-’13 13:21
Jan K. alias Afanja

Met narcisjes die al zoveel kleur laten zien, mogen jullie daar in het verre zuiden helemaal niet klagen. Hier in het hoge noorden zijn de narcissen nog nauwelijks als zodanig te herkennen, zoals aargh hierboven ook al schreef. En voorlopig zit er hier ook nog geen voorjaar in de lucht.
Jammer van de gaatjes in de vijver.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 19-03-’13 16:11
Renesmurf

Hier was het gisteren heerlijk zonnig, zelfs een beetje warm, en vandaag het tegendeel, brrr, wat koud weer!

Renesmurf, (URL) - 19-03-’13 17:12
Theo

Wat gaaf dat je in de PZC staat. Hier duurt het nog wel even voor de tuin tot bloei komt. De bosanemonen zullen de eerste zijn, maar die zijn nog niet eens uit de grond gekropen.

Theo, (URL) - 19-03-’13 21:15
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.