Oud en nieuw

Het is toch wat, nu willen ze de boel restaureren en nu kunnen ze niet meer lezen wat er staat. Dat zou toch wel heel jammer zijn natuurlijk, want letters op een gebouw als dit horen erbij.

Vanmorgen kwam ik de linkse foto tegen uit 2007 en ik vroeg me af hoe het met het kotje afgelopen was. Goed zo te zien, want ik ging vanmiddag eens kijken. Een garage/bergruimte, want om te wonen is het wel een beetje klein.

Nog steeds koud en miezerig, dus ik scharrelde wat binnen. De thee kwam en ik kan het iedereen aanbeven hoor, het ruikt lekker, het smaakt heerlijk, theedrinken wordt zo een feestje.

Ria Donderdag 11 April 2013 at 6:53 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

negen reacties

Sjoerd

Daar moeten mensen toch nog wel foto’s van hebben. Een heel karakteristiek pand.

Sjoerd, (URL) - 11-04-’13 20:47
tineke

Hier bewaren ze in een archief heel wat oude foto’s,zo’n pandjes hebben ze hier ook in Grave hoor.En die hebben ze in de afgelopen jaren allemaal gerestaureerd.Vallen die niet onder de monumentenzorg.?

tineke, - 11-04-’13 21:09
Irene

O daar is toch wel ergens een oude ansicht van
Ik zal op je aanbeving ingaan ;-) en ook wat thee bestellen daar. Bedankt nog voor de tip.

Irene, (URL) - 11-04-’13 21:09
Renesmurf

ja, niemand die het weet natuurlijk, haha, wat een gekke wereld he, maar het wordt vast mooi!

Renesmurf, (URL) - 11-04-’13 22:25
Margo

Ik zou die gevel lekker zo laten. Iets eroverheen dat het niet verder verdwijnt. Zeg dat maar tegen ze! ;-)

Margo, (URL) - 11-04-’13 23:02
Redstar

Raar dat niemand dat meer weet. Heeft de gemeente geen foto’s in het archief?

Redstar, (URL) - 12-04-’13 08:59
Wieneke

Ik heb je nooit officieel bedankt voor de tip van de theehandel, maar hierbij dan. We hebben inmiddels een tweede bestelling binnengekregen. Het is echt heel goede thee en de verzending wordt keurig verzorgd. Ik heb ook al wat andere mensen enthousiast gemaakt.

Wieneke, - 12-04-’13 12:05
Thérèse

Wat een goed nieuws dat niet al wat oud is, afgebroken wordt. Dat oude kotje bijvoorbeeld. En die oude tekst zal toch wel boven water komen?

Thérèse, (URL) - 12-04-’13 12:28
Jan K. alias Afanja

Mooi dat zowel grote als kleine oude gebouwen daar behouden worden. Hier is in de loop der jaren helaas heel wat van het weinige moois uit oude tijden aan sloophamer ten prooi gevallen.
En met het voorjaarsweer schiet het ook hier in het noorden nog steeds niet op, het is hier ook vandaag weer grijs bij een temperatuur van nog geen 9 graden.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 12-04-’13 13:50
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.