Voor buiten

Op zoek naar een theelepel voor als we eens met meer dan twee zouden zijn kwam ik deze tegen. Wat een vondst hè! Ik had ze nog nooit gezien, maar voor buiten en eigenlijk ook best voor binnen, dat valt toch lang niet zo snel om zo zonder poot.

Lepels vond ik ook en vanmiddag deden we weer een kopje. Joop hoeft geen thee met smaakjes zegt hij, ook al heeft hij ze nog nooit geproefd, maar zeg nu zelf... dat ziet er toch zo al heerlijk uit.

Joop kroop weer eens onder de vloer, waar het nu lekker droog was en niet meer zo koud, om eindelijk de roestige pijp te vervangen in koper, weer een grote klus geklaard.

En ik keek eens naar mijn zaadjes, niet te geloven, ze zijn er nu al uitgesprongen! Dit zijn de zonnebloemen. De anderen doen het nog wat rustiger aan al zie ik daar ook zo hier en daar al iets boven komen.

Ik scharrelde verder wat in de tuin, eindelijk een beetje 'normale' temperaturen. We hebben de pomp weer aangezet voor de volgende plakronde met ander plaksel, we geven ons zomaar niet gewonnen natuurlijk.

Ria Maandag 15 April 2013 at 6:06 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , , , ,

zeven reacties

Sjoerd

Volgens mij zijn we aardig wat logjes verder voordat de vijver dicht is. En evenzoveel kopjes thee verder.

Sjoerd, (URL) - 15-04-’13 19:52
Sjeu

denk dat het is gearriveerd, het mooie lentelicht :-) lekker bezig Ria!

Sjeu, - 15-04-’13 22:34
Renesmurf

ja, ideaal zo zonder poot! Ik ben ook meer van de colaglazen, daar kan van alles in! Ik ben niet zo`n theeliefhebber en haat regen, en dat laatste kregen we vanmiddag,

Renesmurf, (URL) - 15-04-’13 23:42
Thérèse

Voor een grote pot thee kan je toch gewoon van die thee-eieren gebruiken. H=En dat gaat snel met je zaadjes. Leuk!

Thérèse, (URL) - 16-04-’13 00:47
Thérèse

H= moet weg. Stom weer.

Thérèse, (URL) - 16-04-’13 00:48
Redstar

Ik drink ook geen thee met smaakjes. Sterker, ik drink bijna geen thee,

Redstar, (URL) - 16-04-’13 09:05
marlies

thee met kunstmatig toegevoegde smaakjes, trouwens alles waar kunstrmatige smaakjes in zitten, mot ik niet maar deze ziet er overlekker uit. en dat glas kan ook voor meer dan wijn gebruikt worden. thee bijvoorbeeld maar als vaasje is het ook mooi bruikbaar.

marlies, - 16-04-’13 22:52
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.