Alles klar

Het grasmaaiseizoen is ook weer begonnen, gelukkig nam ik gisteren nog wat foto's van de madeliefjes, die binnen een paar dagen wel weer hun kopjes boven het gras uit zullen steken.

Ik snoeide ook nog wat rozen en zo hier en daar een tak en ondertussen werd de vijver leger en leger. We zitten nu wel met een school getraumatiseerde vissen natuurlijk, alweer met z'n allen die bak in, maar eerst in zo'n eng schepnet vol met blubber, daar worden vissen ook niet vrolijk van.

Toen ik een rondje deed vanmiddag viel er een meneer, alles was goed gegaan bij het passeren, hij had ook een hond en ik was bij voorbaat al aan de andere kant van de weg gaan lopen, maar net toen we voorbij waren hoorde ik een smak en daar lag hij languit. Ik vroeg me af of ik 112 moest bellen, maar 'alles ist gut' zei de mevrouw, ten teken dat we door konden lopen.

Het geplakte gat ziet er dicht uit, nergens een gapend gat waar het niet goed geplakt heeft, je zou dus bijna denken dat er nog een ander gat moet zijn, want het waterpeil zakte te snel voor een klein gaatje. Morgen gaan we op zoek, want ook dat komt ooit weer goed, aan ons zal het niet liggen, wij doen wat we kunnen, want uit zichzelf zal het niet gaan.

Ria Dinsdag 16 April 2013 at 6:14 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

zeven reacties

Sjoerd

Het voorjaar is volgens mij nu echt gearriveerd… En voor mij mag dat ook nog wel even blijven.

Sjoerd, (URL) - 16-04-’13 20:42
adriaanbrillie

Als ik zo bij de boeren ruik, is het stronten meer begonnen, dan het maaien.

adriaanbrillie, (URL) - 16-04-’13 21:31
marlies

prachtige meizoentjes!

marlies, - 16-04-’13 22:54
Margo

Is die vijverfolie erg duur, anders zou ik er lekker een nieuw stuk inleggen en direct ook maar dubbel dik. Voor het geval dat! :-)

Margo, (URL) - 16-04-’13 23:31
Thérèse

Mooie madeliefjes; het viel mij ook al op, hoeveel er in bloei staan. Ebn verder vervelende dingen: die vijver, erg en zomaar een vallende meneer, wat zijn vrouw “Alles ist gut” noemde. Zij zal toch niet van hem afwillen?

Thérèse, (URL) - 16-04-’13 23:45
Redstar

Ik ben nog niet over het gras gegaan. Nog een paar dagen wachten tot ik meer tijd heb.

Redstar, (URL) - 17-04-’13 08:43
Jan K. alias Afanja

Gelukkig hebben wij geen gras in de tuin, dat scheelt een hoop maaiwerk.
Succes met het opsporen van het lek in de vijver.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 17-04-’13 14:45
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.