Stormachtig

Ik had geen zin om met die harde wind de polder in te gaan en zoals meestal op donderdag ging ik even naar Zierikzee en deed daar een rondje. Tussen de huizen liep ik uit de wind en er scheen een heerlijk zonnetje. Nog steeds geen terrassen op het Havenplein, dus ging ik maar even op het oude mannenbankje in de Beuze zitten.

Helemaal van toepassing want ik ben nog moe van het gezeul met de kikkers. De vijver staat vol inmiddels en ik kijk met angst en beven regelmatig naar het waterpeil, maar ja nu hebben we weer golfslag...

De kikkers in Zierikzee staan nog op hun oude plek, ze zouden verhuizen dacht ik, maar dat blijkt nu ook geen waar, er komt een kleine variant op een andere plek, las ik net, dus deze zullen wel ergens in een oude schuur belanden.

En dan wordt dit knulletje morgen, of vandaag, al naar gelang het leestijdstip alweer 11!

Ria Donderdag 18 April 2013 at 6:31 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

zeven reacties

Sjoerd

Time flies…

Sjoerd, (URL) - 18-04-’13 21:03
hanscke

Het waaide hier ook als een gek, maar ik ben er twee keer op uit getrokken. Een keer met hond Hessel, volop in de vlakte en daarna met vriendin, maar toen hebben we wat bossigs opgezocht.

hanscke, (URL) - 18-04-’13 21:58
Sil

M’n haar zit eindelijk eens een keer leuk na zo’n dagje windkracht ongelofelijk ! Ik ga nu maar eens een slinger opgangen : )

Sil, - 18-04-’13 22:09
ria

Mijn kaart is er nu toch ook zo langzamerhand wel?

ria, (URL) - 18-04-’13 22:16
tineke

Ik had ook geen zin om met die wind een flinke wandeling temaken,dus doen we dat maar nu.Gefeliciteerd met jullie kleinzoon.!

tineke, - 19-04-’13 08:07
Redstar

Het was een stormdagje ja. Gefeliciteerd met de jarige job!

Redstar, (URL) - 19-04-’13 09:17
Renesmurf

Gefeliciteerd jarige!

Renesmurf, (URL) - 20-04-’13 09:39
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.