Going Goes

Ik loop natuurlijk al een tijdje te dubben en omdat mijn toestel steeds vaker dienst weigerde de laatste dagen heb ik de stap maar genomen. Ik heb een NIEUWE!!!

Nadat Didi en ik gewandeld hadden en de duiven van Joop binnen waren zijn we naar Goes gereden. Verschoore zit niet meer in Zierikzee, je kunt er wel ook via internet bestellen, maar gewoon in de winkel is ook wel weer eens leuk en ze hadden een kortingsactie vandaag vanwege het zoveel jarig bestaan, alleen op accesoires, maar goed... en ik wilde ook een oude inruilen, dat kon ook. Alleen die moet eerst onderzocht worden, daar krijg ik nog bericht van.

Onderweg naar huis was ik zoet zodoende... en blij.

Ria Zaterdag 20 April 2013 at 6:44 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

negen reacties

Thérèse

Fijn voor je, Ria. Ik zit zelf ook over een nieuwe te denken met wat meermogelijkheden, bv wat meer kunnen inzoomen. Misschien kan je mij een keertje melden wat je precies gekocht hebt.

Thérèse, (URL) - 20-04-’13 20:16
ria

Staat bij de link therese, onder NIEUWE.

ria, (URL) - 20-04-’13 20:42
Sjoerd

Daar zitten wel heel hendige opties op… Mooi apparaat.

Sjoerd, (URL) - 20-04-’13 20:43
Margo

Je hebt maar gelijk de woord bij de daad gevoegd. Of andersom…
Heb je de rooie? Heb je deze foto’s ermee gemaakt? Hoe bevalt’ie en zoomt’ie lekker in? Veel plezier ermee, kunnen wij ook genieten van je foto’s!

Margo, (URL) - 20-04-’13 20:45
ria

Haha, ja Margo de rooie, na twee zwarte wilde ik weleens wat anders. Ik moet alles nog uitproberen, eerts de batterij maar eens vol en de gebruiksaanwijzing eens doornemen, lijkt natuurlijk qua knpjes heel veel op devorige. Heb natuurlijk al een dot probeerfotos

ria, (URL) - 20-04-’13 20:58
joke

Dat is een mooie!!!! Veel plezier ermee…

joke, - 20-04-’13 21:26
Thérèse

Sorry Ria, ik zie het nu.

Thérèse, (URL) - 21-04-’13 18:53
ria

Ik vind Panasonic erg fijn Therese, maar jij zal misschien Fujij weer fijner vinden, of Sony, het is ook maar net waar je gewend aan bent. Gewoon kijken wat hij kan en of je daar tevreden mee bent, meer is het niet eigenlijk.

ria, (URL) - 21-04-’13 19:03
Jan K. alias Afanja

Dat lijkt me een mooi handig en handzaam toestel.
Jij hebt in elk geval je best gedaan om de economie te stimuleren. :-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 22-04-’13 11:47
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.