Onder ogen zien

Alweer een heerlijke dag vandaag. Ik ben zelfs een beetje verbrand in mijn nek voel ik nu, dat mag niet meer tegenwoordig, maar ja soms gebeurt het gewoon.

Ik ben lekker heel de dag buiten in de zon geweest, zonder das en wanten in de tuin gewerkt! Gras gemaaid en onkruid gewied. Vanmiddag wandelden we een rondje, ook al zonder das en toen zal het wel gebeurd zijn. Ik heb in mijn leven best vaak een flinke tik van de zon gekregen, vroeger smeerde er niemand dat kwam pas later.

Joop had wat extra hulp bij het klussen vandaag, dat is soms best handig en fijn  en morgen nog een keer, want dan is de vijver weer aan de beurt. Ik heb het opgegeven, zo hard zakte het niet... maar ja het zakte wel...

Het is net als met ziek zijn, zolang je doet of er niets aan de hand is gaat het best nog.

Nog zo'n komediant, net doen of zijn ogen dicht zijn en toch stiekum kijken.

Ria Woensdag 24 April 2013 at 7:01 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

twee reacties

Redstar

Ja, ik las dat de zon heel erg sterk zou zijn gister en vandaag. Door een zonnestorm heeft ze de kracht van midden zomer. Dan verbranden we wel na zo’n lange winter.

Redstar, (URL) - 25-04-’13 08:44
hanscke

Ik heb deze week in mijn vrije tijd hard in de tuin gewerkt en gisteren was er tijd om zo maar even buiten te zitten. heerlijk.

hanscke, (URL) - 26-04-’13 10:37
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.