Napraten

Ik deed lekker rustig aan vanmorgen. Eindelijk had ik weer eens een keer lekker geslapen na nachten vijverwerk te hebben verricht, waaronder het redden van o.a. veel vissen, kikkers en salamandertjes, gesjouw met blubber, slangen en pompen, kortom ik was er dag en nacht mee in de weer.

Eindelijk aangekleed kwam er een gezellig telefoontje. Mijn zus is net als ik. Na een dag waarop we natuurlijk van alles bespraken gaan we daarover na lopen denken en vragen ons af of het allemaal wel goed overkwam wat we zeiden en bedoelden. Dus deden we het per telefoon nog eens luchtigjes over en dat was toch wel weer verhelderend.

Om te wandelen was het koud, ik deed zelfs mijn wanten maar weer aan en daar had ik geen moment spijt van.

Eind van de middag hingen we de slang weer in de vijver om langzaamaan de boel weer vol te laten lopen. Joop ging naar de duivenclub en ik stak de buitenkachel maar eens aan, nam een wijntje mee en omdat de pomp het niet meer deed sjouwde ik met emmers met vissen en planten en spoot de zijkanten schoon, de blubber naar beneden.

Ria Vrijdag 26 April 2013 at 8:49 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

zeven reacties

Sjeu

hoe brand de buitenkachel? en mooie foto’s Ria!

Sjeu, - 26-04-’13 21:56
marlies

ja raar weer hoor. eergisteren zonder er erg in te hebben gehad een zomerkleurtje gekregen en vandaag had ik er weer geen erg in dat ik eigenlijk handschoenen had moeten aantrekken omdat door de natte kou mijn vingers heel pijnlijk werden. wat de vijver betreft: hou moedig vol.

marlies, - 26-04-’13 22:01
Renesmurf

uiteindelijk he, dat weet je, dan komt alles weer goed!
En nu is het lekker weekeinde!

Renesmurf, (URL) - 26-04-’13 22:16
Irene

Precies wat marlies zegt. En Renesmurf heeft ook gelijk. En ik ben ook benieuwd hoe de buitenlachel brandt trouwens ;-)

Irene, (URL) - 26-04-’13 23:05
Irene

Ja nu lijkt het net of ik het overal mee eens ben behalve de foto’s, maar dat is niet zo. Mooie foto’s, Ria, vooral die onderste.

Irene, (URL) - 26-04-’13 23:06
ria

@Irene: de kachel brandt geweldig! Hij is ook veel sneller warm, we zijn er erg tevreden over.
Wat de foto’s betreft kan ik daar de tijd en het geduld nog niet zo voor opbrengen, want hoewel bijna hetzelfde toestel zijn er toch weer nieuwigheidjes en andere dingen waar ik me dan nog eens meer in wil verdiepen, zoveel mogelijkheden die ik nog niet ken, maar ook dat komt wel weer.

ria, (URL) - 26-04-’13 23:23
marlies

wauuw, wat een eensgezindheid hier. natuurlijk vind ik de foto’s ook mooi, vooral die waarvoor je omhoog moest kijken, wat ik trouwens ook iedereen kan aanraden: kijk omhoog…

marlies, - 27-04-’13 10:35
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.