Blauwbekken

In de zon en uit de wind zaten we vanmorgen lekker aan de koffie. We trokken streepjes langs de waterlijn en we keken, en keken nog eens, het lijkt wel.... hoe is het bij jou? Als we het echt zeker willen weten moeten we wachten tot morgenochtend en dat doen we dus maar, maar het lijkt echt...

Ik deed van de weersomstuit een driekwart broek aan en alleen een fleece om te wandelen, dat was veel te oprimistisch, zeker bij tegenwind, want er was weer een stevige noordenwind. Ik had beter mijn wanten weer aan kunnen doen.

Het komt er nog niet zo van hoor, de zin ontbreekt, geen motivatie, een foto of zes, je gaat met die kou ook nog niet zo makkelijk hurken om te zien of er laag bij de gronds iets is, als ik al kan hurken want de stijvigheid zit er ook behoorlijk in en mijn voet doet ook al zeer.

Eerst morgen maar eens afwachten.

Ik heb nog wel een boel zonnebloempitten in de grond gestopt vanmorgen, als die het allemaal doen wordt het toch nog een vrolijke boel komende zomer.

Ria Zaterdag 27 April 2013 at 6:49 pm | | Standaard

drie reacties

Jan K. alias Afanja

Het was in de wind inderdaad weer behoorlijk fris vandaag. Desondanks heb ook ik me met frisse tegenzin op fotopad begeven, en daar heb ik geen spijt van gekregen.
Met zo’n cliffhanger ben ik wel benieuwd waar jij zo naar uitkijkt, ik kom morgen wel terug. :-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 27-04-’13 20:27
Sjoerd

Hier was het lekker weer, wel een beetje koud met 10 graden, maar in het zonnetje best te doen.

Sjoerd, (URL) - 27-04-’13 22:51
tineke

Hier was het ook niet veel beter,die wind maakt het zo koud.En einde van de dag,begon het weer tedruppelen.!

tineke, - 28-04-’13 12:50
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.