Stand van zak(k)en

Het was zodoende een spannende dag. Om elf uur belde Joop al dat het cathederiseren al gebeurd was, ze hadden de slangen laten zitten, dan kon hij gelijk gedotterd worden want ze hadden twee vernauwingen gevonden. Dat moest in Breda gebeuren.

Dat is inmiddels ook gebeurd. Er zijn twee stents aangebracht en hij is weer met de ambulance terug naar Goes gebracht. En daar ga ik dan nu weer even heen. Hij zal nog wel niet gelijk mee naar huis mogen, maar hopelijk toch morgen wel.

Er is namelijk werk aan de winkel.

UPDATE:

Hij mocht nog niet mee naar huis.

Ria Vrijdag 17 Mei 2013 at 3:38 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

acht reacties

Wieneke

Pfffft, dus het was wel nodig, zeg. Wat mooi dat het eventjes gedaan kon worden. Je laat het wel uit je hoofd om een pas gestenteerde man die zakken met weet ik wat erin te laten wegwerken, hoor! Tsssss…..

Wieneke, - 17-05-’13 19:13
Thérèse

Ja (haha) zo wil hij nog wel een tijdje rustig in het ziekenhuis liggen. Enfin, Wieneke heeft je al gewaarschuwd. Opgelucht Ria?

Thérèse, (URL) - 17-05-’13 21:12
ria

Ja hoor Therese, nog nooit van stents gehoord voor vandaag, maar de halve wereld heeft ze blijkbaar.

ria, (URL) - 17-05-’13 21:30
ria

Dat zijn nieuwe steentjes voor de oprit Wieneke, het halve schelpenpad heb ik inmiddels opgestofzuigd, steentjes blijven langer heel en zijn makkelijker aan te vullen.

ria, (URL) - 17-05-’13 21:32
hanscke

Stentjes en steentjes is geen goede combinatie. Het is beter die twee niet met elkaar in contact te brengen. Je zal een andere oplossing moeten vinden en Joop de coördinerende taak moeten laten uitvoeren….àls je hem al iets wilt laten doen. Hij zal eerst zijn handen wel vol hebben aan zijn duifjes.

hanscke, (URL) - 17-05-’13 22:51
Renesmurf

Nou, het zal wel niet lang meer duren, het ergste is in elk geval achter de rug.

Renesmurf, (URL) - 17-05-’13 22:52
tineke

Gelukkig maar,hopelijk knapt hij snel op,maar kalmpjes aan hoor.En voorlopig geen gesjouw met steentjes voor Joop.

tineke, - 17-05-’13 23:23
Margo

Is hij alweer thuis?

Margo, (URL) - 18-05-’13 19:15
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.