Overwegend goed

Nog meer vlas ontdekt, of ik moet het vreselijk mis hebben. Niet op deze foto, maar weer ergens anders. Te laat voor tarwe dan maar vlas misschien? Er zitten op plaatsen ook nog gewoon de aardappels van vorig jaar in de grond en alles weer veel te nat natuurlijk. Veel boeren hebben een minicamping erbij, ik denk toch wel hun redding.

Het is in deze rare tijden toch niet eenvoudig het hoofd boven water te houden, al hebben wij als AOW en pensioenvangers daar weinig last van.

Wij hoeven alleen nog maar te genieten van al het moois en zelfs dat valt nog niet altijd mee, want je moet het wel willen en kunnen zien! Want zie je nu het fluitekruid of die dooie pluk daar links.

Eigenlijk ben ik waanzinnig gelukkig, want wat we hebben valt te overzien. Joop is gerepareerd, dus die hoeft alleen zijn pillen te slikken en ik duizel eens wat, maar ja dat doe je ook als je dronken bent.

De kinderen hebben het goed. Die hebben ook weleens wat, maar ja wie heeft er nu nooit eens wat. Het gaat overwegend goed en die trend zet nog wel even door voorlopig voor zover ik het kan bekijken.

Ria Zaterdag 25 Mei 2013 at 6:38 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , ,

tien reacties

marlies

zo, dat is nog eens andere koek, iemand die haar zegeningen telt in plaats van te zeuren over wat er zoal niet optimaal is. ik doe mee, wie volgt? volgens mij zou het de wereld goed kunnen doen als meer mensen het fluitekruid zouden kunnen zien.

marlies, - 25-05-’13 19:41
Jan K. alias Afanja

Ja ach, in vele opzichten mag ik ook nog steeds niet echt klagen, maar de aanhoudend lage temperaturen vergallen toch wel veel plezier momenteel, want elke wandeling is nog steeds een aanslag op mijn benen de laatste tijd. Maar ja, het weer hebben we niet in de hand … rekken en d’r bij blijven dan maar weer …

Jan K. alias Afanja, (URL) - 25-05-’13 20:38
Sjeu

Fijn Ria :-) lekker genieten!

Sjeu, - 25-05-’13 20:56
Sjoerd

Haha, klagen kan altijd nog zei mijn opa vroeger altijd al… Die was ook overal positief over.

Sjoerd, (URL) - 25-05-’13 21:38
Redstar

Aan deze kant van de wereld hebben we het ook nog niet echt slecht. En het kan altijd erger zeg ik altijd.

Redstar, (URL) - 26-05-’13 09:23
Wieneke

Oh, dit is een staaltje mindfulness, Ria. We moeten met zijn allen vaker stilstaan bij het goede in het leven en niet zoveel jeuzelen. Tel je zegeningen, tel ze een voor een…..
Het weer komt vanaf dinsdag helemaal goed. Leg je korte broek maar klaar.
Trouwens, heb jij wel eens lila fluitekruid gezien? Ook errug mooi .;-)

Wieneke, - 26-05-’13 10:42
hanscke

Ik kan echt de zon wel in het water zien schijnen. Zelf zit ik wat in een dipje, maar bij jou schijnt het zonnetje in jullie leven. Mooi om te lezen.

hanscke, (URL) - 26-05-’13 13:12
Thérèse

Fantastisch Ria! Het is heel goed dat men dat eens beseft. Echt, ik ben er van onder de indruk!

Thérèse, (URL) - 26-05-’13 19:19
adriaanbrillie

Het was hier niet de hele dag droog, maar toch nog prachtige genoeg voor het zenden.

adriaanbrillie, (URL) - 26-05-’13 23:18
aargh

:-) :-)

aargh, (URL) - 29-05-’13 20:04
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.