Fris

Eindelijk zon vandaag.

Ik kreeg gelijk de kriebels en had voor de middag al alle heermoes uit het terras getrokken, de ramen gezeemd en het bed gewassen en verschoond, tussendoor ging ik wel lekker even in de zon zitten of liggen natuurlijk, want het klinkt misschien als veel maar dat valt best mee hoor.

Vanmiddag deden we weer eens een ouderwets rondje Ellemeet. Het was nog spannend want we wisten niet of je er al door kon, vanwege de aanleg van de recreatieverdeelweg,  maar dat was geen probleem.

Al is de tunnel nog lang niet klaar, dat duurt nog wel even.

Onderweg dronken we nog een lekker roseetje op het terrs bij Salud en ik probeerde het nog wel, maar buiten zitten was niet echt lekker meer. De zeemist kwam alweer aangewaaid, het blijft gewoon frisser dan fris.

Ria Zondag 02 Juni 2013 at 6:18 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , ,

drie reacties

tineke

Het blijft ondanks het zonnetje,toch fris,en als je loopt zoals ik van de week,ben je gauw geneigd je jas open tedoen.Met het gevolg dat ik gruwelijk verkouden ben,dus het was vandaag WEER binnen zitten!

tineke, - 02-06-’13 21:06
Sjoerd

We zijn er vandaag lekker met onze roadster eropuit getrokken… Heerlijk en niks niet koud.

Sjoerd, (URL) - 02-06-’13 22:21
Renesmurf

En daar zijn je voeten weer! Ja, hier ook aangenaam weer, we hebben lekker buiten gezeten!

Renesmurf, (URL) - 02-06-’13 22:48
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.