Sjips

Vanmorgen was Ed er weer even met een nestje pups dat gechipt moest worden, altijd erg leuk! En ze ruiken ook zo lekker! Ik had gelijk al een leuke reu op het oog maar die was al beloofd aan iemand, er zijn er nog wel drie over voor eventuele liefhebbers.

Daarna wandelde ik een rondje, het was weer heel ander weer dan gisteren toen ik lekker in mijn korte broek liep.

De orchideeen in de berm, in de buurt van de kluif, bloeien al, er staan er daar meerdere.

Ik scharrelde nog wat in de tuin en daarna was het alweeer tijd om de bloemkool in de pan te gooien.

We blijven weer lekker binnen vanavond, want buiten is en blijft het koud en dat zal voor de rest van de zomer zo blijven, ben ik bang...

Ria Woensdag 12 Juni 2013 at 6:48 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , , , , ,

zes reacties

tineke

Ach, is het weer zover,wat een schatjes zeg.Vanmorgen werd het hier ineens erg benauwd,en wind stil.Het begon ineens tewaaien,en het bleef de rest van de dag bewolkt

tineke, - 12-06-’13 21:56
Sjoerd

Aan het weer kun je toch niets veranderen. Daarom hebben wij een afgeschrmt terras… en daar is het heerlijk in de avond.

Sjoerd, (URL) - 12-06-’13 22:14
sil

Ja kan die ff iets positiever graag ?! x

sil, - 12-06-’13 23:11
Renesmurf

ja, hier is het weer ook wat ingezakt, maar ach, het zal wel weer opzakken ook! Ik weet niet of ik dat chippen wel zo fijn zou vinden, en afstand doen al helemaal niet.

Renesmurf, (URL) - 12-06-’13 23:35
Thérèse

Haha, die ene die er zo boven uitsteekt, is de stoerste van het stel. Had je die op het oog, Ria? Het is zo verleidelijk, hè, zo’n stel van die ukken. Het is een groot nest, dacht ik.
En Ria, het mooie weer zal gerust nog wel komen, hoor!

Thérèse, (URL) - 13-06-’13 10:41
Jan K. alias Afanja

Verleidelijk zo’n nestje pups, maar ik houd het toch maar bij het dagelijks uitlaten van mijn camera. Dan kan ik op een koude dag nog eens een rondje overslaan. :-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 13-06-’13 12:20
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.