Ach en wee

En toen was plots mijn bandwijdte bereikt bij Photobucket vanmorgen. Geen foto meer te zien op mijn weblog, behalve dan die, die ergens anders staan.

Natuurlijk was ik wel gewaarschuwd hoor, al een paar dagen, dat het niet goed ging en dat ik er iets aan moest doen... een pro account nemen b.v., maar ik dacht dat het wel mee zou vallen, ze dreigden wel meer eens. Altijd veel reclame daar, dus ik had het al wel eens overwogen, dan ben je daar ook vanaf en duur is het niet.

Dus ja, nu heb ik het, want dan is de keus niet moeilijk meer, twee weken zonder plaatjes is ook niks.

De komkommers groeien intussen gewoon lekker door, ik heb er al twee op, het smaakt gewoon naar komkommer, niks mis mee.

Toen ik betaald had waren gelijk alle foto's weer zichtbaar en de reclame was foetsie, goed geregeld daar. Ik kon met een gerust hart boodschappen gaan doen in Zierikzee en even bijkletsen met Joke en Wim in de Soepkokerij, zoals vaak op donderdag als zij daar de honneurs waarnemen.

Eenmaal thuis tijd voor thee met een ijsje, echt een goeie combinatie hoor!

Daarna maakte ik een begin met het knipwerk in de tuin, dat moet ook weer anders kom ik niet meer bij de kant met de maaimachine, zonder in de takken te blijven hangen.

Ria Donderdag 13 Juni 2013 at 5:53 pm | | Standaard

vijf reacties

Jan K. alias Afanja

Gelukkig heb ik mijn foto’s allemaal op mijn eigen domein staat. ‘t Kost een paar centen, maar dan ben je ook meteen baas op eigen site. :-)
Jouw komkommers zullen vast minder waterig smaken dan de gemiddelde komkommer in de supermarkt …

Jan K. alias Afanja, (URL) - 13-06-’13 21:35
Sjoerd

Mmm, had jouw provider geen beter aanbod om de foto’s daar te plaatsen… webreus heb je geloof ik.

Sjoerd, (URL) - 13-06-’13 21:49
Thérèse

Mooi die komkommer. Heb je ‘m zelf gezaaid of de plant zo gekocht? De Soepkokerij, vreemde naam voor een Kringloopwinkel, haha.

Thérèse, (URL) - 13-06-’13 22:08
joke

Didi was ook heel blij dat hij ons weer zag…;)

joke, - 14-06-’13 08:42
ria

Didi is eigenlijk altijd bllij als ze iemand ziet :-D

ria, (URL) - 14-06-’13 20:34
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.