Foetsie

Het viel wel mee met de voorspelde hitte hier, niks geen warmterecord, maar gewoon een graad of 24. Dus ik knipte en snoeide eerst weer wat, oh nee ik zaagde vooral, de dode vlinderstruik en de onderkant van de steeds maar breder wordende kerstboom. Ik kan er nu onderdoor lopen, erg handig en zie ineens weer andere dingen, ojee ojee. Joop roept steeds maar "stopternoemarrusmee", maar hielp toch even fijn mee met het inladen van de grote takken, waarbij het ons vooral opviel dat hij niet hijgde, dat was een tijdje geleden nog wel anders.

Daarna deden we een rondje. De zwanen hebben jongen.

Vier stuks, al stonden ze niet echt te popelen om te poseren.

Het was heerlijk om te wandelen, we hoorden van allerlei vogeltjes waaronder een peepieper, net toen ik een foto wilde maken was hij verdwenen.

We deden hetzelfde rondje als een paar dagen geleden en ik stond helemaal paf toen ik zag dat de gele dinges gemaaid was, wèg, gewoon onthoofd, het moest toch niet mogen.

Nu ja misschien krijgen we er tien gele dingesen voor terug, want maaien is zaaien zeggen ze, maar er zat volgens mij nog weinig zaad in.

Ria Woensdag 19 Juni 2013 at 6:27 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , ,

tien reacties

hanscke

Ik heb het idee dat het een nieuwe trend is, alle berenklauwen onthoofden nadat ze dit een aantal jaren behoorlijk uit de hand hebben laten lopen

hanscke, (URL) - 19-06-’13 20:03
ria

Hetzelfde heb ik met de kaardebollen in de slootkant hierachter, ik vind ze prachtig maar her begon toch wat uit de hand te lopen, vandaar dat ik ze nu toch maar vroegtijdig plat leg.

ria, (URL) - 19-06-’13 20:12
Sjoerd

Hier was het heel warm en nog steeds. Het koelt vanavond maar langzaam af.

Sjoerd, (URL) - 19-06-’13 20:31
Thérèse

Ik blijf het zo mooi vinden, die zwanen, Hier was het ook niet zo warm en ook geen regen, maar wel veel wind. “Ik stoppernoemarrusmee”.
Wie is trouwens die leuke figuur in de rooie broek?

Thérèse, (URL) - 19-06-’13 20:31
Irene

Ja vertel, wie?

Irene, (URL) - 19-06-’13 22:06
ria

Dat is dezelfde kabouter als bij de dinges, hij wilde vandaag zijn rooie broekje aan ;-)

ria, (URL) - 19-06-’13 22:32
Renesmurf

Hier was het vanmorgen bij het ontwaken al vies benauwd warm, en er volgde wat loomheid en regen, en daarna bleef het, zij het wat aangenamer, warm.

Renesmurf, (URL) - 19-06-’13 22:36
adriaanbrillie

Ik heb bijna nog een eend omver gereden. 2CV type, dat wel weer. Ze keek niet uit met oversteken.

adriaanbrillie, (URL) - 19-06-’13 23:32
Irene

O die, haha.

Irene, (URL) - 20-06-’13 10:50
Jan K. alias Afanja

Ook hier was gelukkig geen sprake van warmterecords de afgelopen dagen. En met de regen viel het hier vandaag ook reuze mee.
Ik ben vanmiddag onderweg nog gestopt voor een zwanenfamilie, maar ze doken zo diep weg onder wal waarop ik stond, dat ik er geen enkele foto van heb kunnen maken.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 20-06-’13 22:32
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.