Jongensogen

We waren vanmiddag bij een brillenwinkel in Zierikzee, één van de vier op honderd meter. Joop is gewend bij die ene, dus gaan we dan niet ineens naar een andere. Korting of een actie is er overal wel.

Hij was al een tijdje toe aan een nieuwe en nu door zijn klachten leek het toch dat hij meer last had bij fel zonlicht, vandaar dat hij nu gekozen heeft voor meekleurende glazen. Zijn ogen zijn gemeten en niet echt veel achteruit, een half puntje elk. Het is een leuk brilletje met ronde glazen en het kleurt mooi bij zijn ogen. Over twee weken klaaar.

Nu nog ophouden.

Ik vond nog iets om te knippen en ging daarna zelf naar de kapper.

Wat is het heerlijk hè, eindelijk zomer zoals het bedoeld is en niets te warm want er waait een heerlijk briesje

Ria Donderdag 18 Juli 2013 at 6:06 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

negen reacties

Sil

De spullen staan klaar alleen de auto heeft kuren maar daar word aan gewerkt : )

Sil, - 18-07-’13 18:58
joke

Leuk alternatief brilletje…..

joke, - 18-07-’13 19:46
Sjoerd

Daar moet ik ook eens aan denken, scheelt weer een zonnebril…

Sjoerd, (URL) - 18-07-’13 21:01
Wieneke

Staat goed.
Het is geweldig dit zomerweer. Ik ben net terug van een lange wandeling met Bella en het is werkelijk super. Ik kwam diverse medegenietende mensen tegen, die zeiden: ‘Kan dit niet tot eind november zo blijven?’
Nou, ik teken er meteen voor.

Wieneke, - 18-07-’13 21:18
Margo

Leuke bril. Hoe werkt dat meekleuren? Is het niet zo dat als je van een zonovergoten terras naar binnen loopt, en ik dan sowieso even tijdelijk blind ben, dat je dan helemaal niets ziet omdat die glazen nog donker zijn?

Margo, (URL) - 18-07-’13 21:32
marlies

meekleurende brillenglazen zijn fijn in de auto en als je in de zon zit te lezen kan het ook best lekker zijn maar als je, zoals ik, eigenlijk nooit behoefte aan een zonnebril hebt kan het best irritant zijn dat de wereld altijd als de zon een beetje schijnt, als door een zonnebril op je af komt. ik heb nu een meekleurende aparte leesbril en dat is toppie.als je tenmisnste niet tussendoor even iets anders wil gaan doen dan lezen en daar weer de “normale“multifocusbril voor op moet zetten. heerlijke zwoele zomerdagen zijn het ja. laat het zo maar een paar weken blijven. met idealiter dan ‘snachts af en toe een buitje.

marlies, - 18-07-’13 22:42
Renesmurf

Heerlijk, eindelijk zomer! Ja, brillenzaken heb je hier ook, een paar. Toch goed dat ze allemaal een bestaan hebben, zo bij elkaar.

Renesmurf, (URL) - 18-07-’13 23:02
Therese

Het is heerlijk Ria. Van mij mag het heel lang zo blijven. Hier staat ook een lekker briesje.
Mooie bril, die van Jop, hoewel natuurlijk het ‘mooi’ er minderr toedoet.

Therese, (URL) - 18-07-’13 23:48
Jan K. alias Afanja

‘t Is wat een Youpbrilletje. :-)
Hier in de tuin brengt de wind momenteel weinig verkoeling meer, maar gelukkig is het in de woonkamer bij de Tour de France goed uit te houden, zodat ik de hele dag wat heen en weer drentel tussen tuin en tv.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 19-07-’13 14:46
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.