Peepret

Sil en ik deden een rondje met de honden zo rond de middag, het was nog lekker koel en we hadden zelfs een paar druppels regen. De kinderen wilden niet mee, Yara heeft pas een mobieltje en Levi kijkt tv. Ik had ze liever bij hun lurven gepakt, maar daar heb je uiteindelijk ook geen plezier van werd me verteld.

Contact met degenen die op dat moment ergens anders zijn, de mobiele wereld heeft ons in zijn macht. Spelletjes, muziek of waar je ook maar lol in hebt, we zijn allemaal verslaafd.

Nee, dan de honden, die gaan gewoon nog op hun geur af, vooral Storm heeft daar een neusjee van en Didi wil dan wel mee de peeën in.

Terwijl ze dat anders nooit doet eigenlijk, behalve dan als ze een haas of konijn ziet.

Nu ja we waren er even zoet mee, Didi had ik gelukkig weer gauw te pakken, maar Storm wilde niet komen en Sil was bang dat hij naar de koeien op het stuk land ernaast zou gaan, dan waren de rapen nog niet gaar zei ze, daar zouden we niet blij mee zijn, dus wij kozen het hazenpad en liepen terug in de hoop dat hij in elk geval achter ons aan zou komen... en dat deed hij.

Vanmiddag even naar de 'Zoete Kers'  op Noordwelle, ja er is er eentje op Walcheren, maar sinds kort ook hier. Heerlijke kersen en ander fruit en groente en ook kaasjes. Ik nam voor vandaag zeekraal mee en heerlijke cranberries in chocolade, smullen hoor. Altijd als ik naar de tandarts in Vlissingen moest reed ik er langs voor een zakje en voordat ik thuis was, was het op!

Ria Woensdag 24 Juli 2013 at 6:39 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , , , ,

negen reacties

Therese

Oei, die stoute Storm. Gelukkig kwam hij toch uiteindelijk. En wat een boerderij met lekkere dingen. Hier heb ik zo iets nog niet ontdekt, terwijl wij toch ook landelijk wonen.

Therese, (URL) - 24-07-’13 19:33
Sjeu

Blij met de opkomst van Storm en straks weer storm op komst :-)

Sjeu, - 24-07-’13 20:44
Margo

Ja hoor ik zie ‘m! :-D

Margo, (URL) - 24-07-’13 22:11
Sjoerd

Jaja, eerst naar de tandarts en dan aan de zoetigheid. Als je een hond niet meester bent moet je hem niet los laten.

Sjoerd, (URL) - 24-07-’13 23:06
ria

Die zoetigheid kon allang geen kwaad meer hoor Sjoerd en Storm krijgt af en toe de kolder, niks aan te doen ;-)

ria, (URL) - 24-07-’13 23:13
Irene

Ha zeekraal, jammie.

Irene, (URL) - 24-07-’13 23:15
Sil

Sta ik daar ook nog met een zuurtje in m’n mond, wat een snoepkonten zijn we he? ;)

Sil, - 25-07-’13 11:12
Jan K. alias Afanja

Ik heb lang naar de titel van dit logje moeten kijken. Aanvankelijk dacht ik dat er wellicht pee-pret werd bedoeld, maar dat bleek het uiteindelijk toch niet te zijn.
Maar wat een pee dan wel is, daar ben ik nog steeds niet achter …

Jan K. alias Afanja, (URL) - 25-07-’13 20:06
Sil

Jan @ een Pee bedoeld m’n mams de planten mee waar de honden in rondrende. Dat zijn suikerbieten, suuker-peeën in t zeews,… Pee-planten / Pee-pret dus :) tenminste dat denk ik ;)

Sil, - 26-07-’13 18:26
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.