Familie dingen

Het was weer een warme dag, een mens komt dan niet tot veel meer dan alleen het nodige.

Joop had nog een aangevlogen duifje dat ergens ver weg gelost moest worden om de weg naar huis weer te kunnen vinden. Hij deed dat samen met Levi in de Spitfire. Levi had de duif de vrijheid gegeven, hij glunderde erbij toen hij het vertelde.

Sil en ik deden een rondje rond de haven en daarbij zagen we ineens Miriam boven op de dijk lopen met haar oppashond Sjaak, ze vindt het geloof ik erg gezellig en een wandelingetje zo tussen de middag is natuurlijk ook niet verkeerd.

Daarna deden we nog even boodschappen bij de Lidl en ondertussen was mijn zus gekomen. Met haar heb ik de rest van de middag lekker in de schaduw doorgebracht en lekker zitten kletsen. Ze vertoeven de komende weken op de Grevelingen dus we zien elkaar binnenkort vast nog eens.

'Je zet hem niet op je weblog hoor' riep ze nog nadat we gedag hadden gezegd, ik zou niet weten waarom niet, ze staat er toch goed op!

Ria Donderdag 25 Juli 2013 at 6:59 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

vier reacties

Jan K. alias Afanja

Vanochtend was het hier wel aangenaam, maar toen de temperatuur vanmiddag opliep naar ruim 28 graden, terwijl er langzaam een verstikkende en benauwde wolkendeken over ons heen werd getrokken, hield het voor mij even op. Gestrekt gaan was nog de enige optie. Op dit moment trekt er eindelijk een verkwikkend buitje over.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 25-07-’13 20:09
Irene

Als je er een vergrootglas bij doet is er misschien sprake van schending van de privacy ;-)

Irene, (URL) - 25-07-’13 20:59
Sjoerd

Als je gewoon moet werken is er niet veel tijd om aan de warmte te denken. Ik krijg het pas warm als ik thuis ben. Ik heb geloof ik al een maand de kap niet meer op de MG gehad…

Sjoerd, (URL) - 25-07-’13 21:54
adriaanbrillie

Nu zit de duif weer bij ons op het dak. Dank je wel.

adriaanbrillie, (URL) - 26-07-’13 00:04
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.