Opgefrist

Na een verfrissend onweersbuitje vanmorgen deden Joop, Silvia en ik een rondje met de hondjes, het was nog net niet al te warm al waren de honden wel blij toen ze bij het Koepeltje even het water in konden.

Dat was een lekker opfrissertje.

Vanmorgen voor de bui plukte ik de uitgebloeide vrouwenmantel, gelukkig maar want anders ligt dat allemaal weer op de grond te rotten. De zonnebloemen beginnen nu bijna te bloeien en de hortensia's zijn prachtig fel rose. Het is mooi in de tuun. Morgen weer maaien ook al groeit het niet hard, maar er komt ook een andere tent geloof ik, die kan dan weer op een andere plek.

Ria Vrijdag 26 Juli 2013 at 6:20 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , , ,

vijf reacties

Therese

Heerlijk, ik krijg zin om er ook in te gaan, samen met Storm en Didi!!

Therese, (URL) - 26-07-’13 19:33
Sjoerd

Haha, ik zou er zelf induiken denk ik…

Sjoerd, (URL) - 26-07-’13 21:40
tineke

Daar heb ik ook zin in…het is hier zo warm en klef!

tineke, - 27-07-’13 00:03
hanscke

We hebben er lang op moeten wachten, maar een uurtje geleden daar was die dan, de bui. En lekker ruiken dat die regen deed. Ook wij hebben de tuin inmiddels weer haar volle glorie teruggegeven, alhoewel de oppassers er goed voor gezorgd hadden. En de honden genieten dat ze weer los kunnen lopen

hanscke, (URL) - 27-07-’13 15:52
Jan K. alias Afanja

Wat een genot om met dit weer zoveel water in de buurt te hebben.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 27-07-’13 20:57
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.