Pluk de dag

Een heerlijke verfrissende onweersbui vanmorgen, ook al heb ik het niet zo op onweer, het frist er toch altijd wel van op.

Lekker gewandeld vanmiddag. In Looperskapelle ging ik op het geluid van gezang af, dat uit de Pluk- en theethuin bleek te komen, het was er erg gezellig en mooi.

Dat vond Didi ook.

Ria Zaterdag 27 Juli 2013 at 5:26 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

vier reacties

Jan K. alias Afanja

Hier kwam het buienfront tussen 13:00 en 14:00 uur over. Ik ben er speciaal voor naar buiten gegaan om op de vlakte wat foto’s te maken. Het spektakel viel wat tegen, maar het friste er tijdelijk wel even lekker van op. Intussen zijn we echter al weer terug bij af en is het opnieuw knap benauwd.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 27-07-’13 20:59
Sjoerd

Hier is het nog steeds 24 graden buiten, binnen nog veel benauwder… En dat na het eerste water sinds weken.

Sjoerd, (URL) - 27-07-’13 22:22
Margo

Inderdaad wat opgefrist en de tuin heeft weer wat water! Maar later werd het weer aardig warm. Didier zou graag met die geiten willen spelen, of anders achter de kippen aangaan, zo te zien.

Margo, (URL) - 27-07-’13 23:04
hanscke

Een gezellige boel daar. Vandaag hebben we eindelijk gewoon Hollands weer. Beetje blauwe lucht, wat wolken en heel gewoon 21 graden. Wat wil een mens nog meer?

hanscke, (URL) - 28-07-’13 12:17
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.