Opgeruimd

We maakten samen de restjes op van gisteravond en ondertussen werd de boot, die gisteren alweer hierheen werd gebracht met hulp van hun vrienden, aangehaakt en weggereden. Weg ermee. Ook geen zorgen meer en volgend jaar zijn er weer zat andere boten te koop.

Vanmorgen begon ik op het gemak met een tweede knipronde, het is hier en daar best nodig en ik heb er weer zin in, dat vooral. Vorige week moest ik er niet aan denken.

Joop en ik deden ieder een rondje, hij snel en ik op het gemak. Hij heeft vast dat leuke vlindertje en die mooie pluizebol niet gezien.

Ria Maandag 12 Augustus 2013 at 9:01 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

drie reacties

Sjoerd

De gaen worden alweer snel korter en het wordt idd tijd om er aan te denken om de tuin winterklaar te maken.

Sjoerd, (URL) - 13-08-’13 06:46
aargh

Lekker he op je gemak wat rondknippen in de tuin. Distels zijn toch ook wel mooi en er zijn een hoop vlinders die erop af komen. Hier een dikkopje maar vraag me niet welke.

aargh, (URL) - 13-08-’13 09:54
Jan K. alias Afanja

Nu de langste dag alweer een tijdje achter ons ligt, was ook in ons postzegeltuintje een tweede knipronde noodzakelijk afgelopen weekend.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 13-08-’13 16:23
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.