Tand en Thé

Vandaag grote dag voor mn kleine spruit. We reizen strax af naar Rotterdam waar een transplantatie-specialist zich gaat buigen over het gat in Levi 's gebit. Ongeveer 4 jaar geleden viel hij met zijn fiets en verloor daarbij zijn grotemensen voortand. Vandaag komt op deze plaats een wortel van een "nog niet doorgekomen kiesje" . Duimen dat de operatie slaagt en de wortels zich goed hechten.

Bovenstaand schreef Silvia vandaag op haar Facebook en ik kan het niet beter verwoorden. Een soort implantaat van eigen bodem dus. Op de eerste foto had hij zijn eigen tand nog en zoals op de tweede zag ik hem het laatst. Dat zal nog niet veel veranderd zijn, want alles zit ondergronds. Nu maar hopen dat hij aanslaat.

 

Kijk!

Ze zijn er hoor, onze eerste blokhutters.

Thérèse en ik wandelden vanmiddag al een rondje rond het dorp.

En over de dijk naar het Koepeltje. De voetgangerstunneltjes naar het strand zijn op het ogenblik afgesloten, dus dat doen we een andere keer en dan eerst een stukje met de auto.

Ria Woensdag 11 September 2013 at 6:04 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , ,

negen reacties

joke

Is het meegevallen voor Levi?
Haha leuk je bezoekers….Een beetje mooier weer is opkomst….

joke, - 11-09-’13 18:52
aargh

Ha leuk om die twee als eerste vakantievierders voor jouw huisje te zien. Veel plezier nog allemaal. En ik hoop van harte dat de operatie van Levi slaagt en dat hij weer met een gaaf gebitje rondloopt binnenkort.

aargh, (URL) - 11-09-’13 19:14
Irene

Hee Therese, uit in Zeeland :-)

Irene, (URL) - 11-09-’13 20:48
sil

Hij had ondertussen een beugel aangemeten gekregen om ee boel uit elkaar te trekken maar nu was de boel er klaar voor. Veel plezier met het verblijf van therese en co xxx

sil, - 11-09-’13 22:05
ria

Oh ja, die beugel was ik even vergeten.

ria, (URL) - 11-09-’13 22:08
Sjoerd

Zo’n gebit had ik ook, met 17 jaar heb ik op eigen initiatief alles laten trekken… De wolf was erin gekomen als gevolg van een val van een trap in Rotterdam…
Ik heb er nooit spijt van gehad.

Sjoerd, (URL) - 11-09-’13 22:36
tineke

Leuk,nu kan je Therese tijdens de wandelingen de plekjes laten zien,die je beschreef in je blogs.

tineke, - 11-09-’13 23:16
Jan K. alias Afanja

Ik hoop met jullie dat de operatie geslaagd is.
Als het weer daar bij jullie vandaag net zo mooi was als hier in het noorden, dan hebben je eerste gasten het meteen getroffen.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 12-09-’13 16:45
sil

Levi is een Bikkel en hopelijk heeft Therese en Co het heel erg naar hun zin zodat ze vaker komen en ik ze dan misschien ook een keer ontmoet :)

sil, - 15-09-’13 16:34
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.