Mankementje

Het was blijkbaar erg spannend vandaag in de polder voor Didi. Muisjes, hazen, geen idee wat ze allemaal rook, maar ze was zeer oplettend en ging er toch een keer als een speer vandoor over de grote kleihompen en door de aardappelgroeven, dat moest ze weer bekopen en na een tijdje liggen liep ze dan ook alweer mank.

Ik heb haar gelijk een pijnstiller gegeven en hopelijk is het morgen alweer een stuik beter, het is gelukkig niet zo dat ze dan weken niet meer kan lopen, hoop ik.

We aten een lekkere daghap bij Salud vanavond en verder brei ik er maar een eind aan, die trui moet tcoh ook een keer af...

Ria Donderdag 26 September 2013 at 7:31 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

zes reacties

Therese

Ach wat sneu voor Didi. Nu maar hopen dat het inderdaad snel weer over is. Brei ze, Ria!

Therese, (URL) - 26-09-’13 21:35
Brillie

Geen gele dingen op mijn landgoed. Ik vind aan die dingen helemaal niets aan. Oook die oranje versie niet.

Brillie, (URL) - 26-09-’13 21:35
Margo

Doe even rustig aan met breien. Anders denkt Koning Winter: ‘De truien liggen al klaar, laat ik maar wat ijzige wind over het land blazen, de mensen zijn er klaar voor!’ Ik nog niet hoor!

Margo, (URL) - 26-09-’13 21:40
Sjoerd

Tsja, beetje sneu voor Didi. Raar dat ze dat niet zelf merkt.

Sjoerd, (URL) - 26-09-’13 22:33
aargh

Is dat een ingebakken foutje bij Didi? Wel sneu als ze gewoon gezond hondengedrag moet bekopen met blessures.
Mooie pompoen, feestelijke intense herfstkleur!

aargh, (URL) - 27-09-’13 11:41
ria

Ze heeft zwakke kniebanden @Aargh Een paar keer flink verrekt vorig jaar en dat duurde maanden!, daar moeten we dus voorzichtig mee zijn, niet te wild spelen ook niet met andere honden, maar ik kan ze niet tegen alles in bescherming nemen natuurlijk, dan zou ze nooit meer los kunnen rennen, dus we doen maar wat en ik let er een beetje op.

ria, (URL) - 27-09-’13 19:56
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.