Kijk haar nou

Heerlijke wandeling gemaakt vandaag, het was droog! Op het laatst was het nog even spannend, maar het liep goed af gelukkig.

Daarna had Didi nog even zin om te spelen met haar nieuwe tennisbot, die ook piept en stuitert, echt superleuk hoor, tennissen!

Vanmiddag spitte ik ook mijn juwelendozen eens uit, ja die heb ik, vol met sentiment. Ringen draag ik al een tijd niet meer. Dikke knobbelige gewrichten en de angst ze er na het aandoen er niet meer af te kunnen krijgen weerhouden me, plus dat ik het ook wel prettig vind zo zonder eeltranden die je er toch altijd van krijgt. Armbanden doe ik ook niet meer aan, onhandig in de tuin, ze worden nat, ik ben er klaar mee.

Ik denk dat nu mijn ketting-periode aanbreekt, echt! Een mens wil toch af en toe een beetje sier, zeker in de winter en ik heb best een paar leuke. Ik heb nog nooit kettingen gedragen, terwijl ik het bij anderen vaak wel heel mooi vind staan.

Dus niet raar opkijken hoor, het staat best een beetje dat je denkt 'kijk haar nou'...

Ria Dinsdag 15 Oktober 2013 at 6:41 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

tien reacties

joke

Die hangen zo zwaar aan je nek…je gaat er krom van lopen….Oorbellen staan ook al niet met een bril…Er blijft niet veel over..;)

joke, - 15-10-’13 20:08
Therese

Hahaha, wat een leuk speeltje. Het piept en het stuiterst ook nog. Wat wil je als vrolijke hond nog meer>
Ik wacht rustig op een foto van jou met een ketting om. Ben wel benieuwd.

Therese, (URL) - 15-10-’13 20:12
ria

Ja kijk therese heeft er ook eentje, en marlies en mijn zus en daar staat het allemaal heel mooi bij hoor joke en waarom kunnen oorbellen en een bril niet?

ria, (URL) - 15-10-’13 20:16
Sjoerd

Didi heeft er in ieder geval plezier mee…

Sjoerd, (URL) - 15-10-’13 21:52
tineke

Dikke pret die Didi.
Kettingen staan altijd leuk,ik draag ze van groot tot klein

tineke, - 15-10-’13 23:01
Margo

Drie ringen, twee oorbellen, een kettinkje en soms een armband. Dat tel ik aan mijn lijf. Plus bril, gaat prima samen. Op het moment lijken mijn ringen een beetje te groot, hoop dat ik er geen kwijt raak.

P.S. Hoe zijn jullie getrouwd?

Margo, (URL) - 15-10-’13 23:26
ria

Wij zijn gewoon getrouwd. Met ringen. Joop heeft hem bijna nooit gedragen en ik heb hem een paar jaar geleden uitgedaan, door die knobbels kreeg ik hem soms niet af en dat vond ik niet fijn

ria, (URL) - 15-10-’13 23:33
R van InR

Hou ons niet zo lang in spanning! Kom op met die foto ;-)

R van InR, (URL) - 16-10-’13 09:37
aargh

Ja ik wil het ook wel eens even zien. Misschien inspireer je ons er nog mee. Ik durf ook geen ringen meer om en armbanden zijn zo onhandig voor tuinmensen. Ik doe wel graag oorbellen in als ik eraan denk. Niet al te grote, die zitten nooit in de weg.

aargh, (URL) - 16-10-’13 14:29
hanscke

2 ringen, 3 armbanden en 1 kettinkje.
Ringen gaan af als ik gehakt klaar maak of deeg moet kneden, armbanden gaan af als ik in de tuin werk en het kettinkje gaat af als ik die voor een ander kettinkje verwissel. Ik ben eigenlijk wel heel trots op mijn armbanden.

hanscke, (URL) - 17-10-’13 22:05
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.