Koninklijk

Heerlijk weer vandaag! We wandelden met zijn drietjes een flink rondje en daarbij ook over de stilliggende recreatieverdeelweg, er is blijkbaar nog steeds geen andere aannemer gevonden, maar er is goed over te wandelen hoor, lekker rustig! 

Zodoende kwamen we ook langs de eerste Schouwse koningslinde, afgelopen maart geplant. Hoe ze er nu bij komen dat die halfverwege het ommetje van Ellemeet staat is natuurlijk onzin, want de enige weg die er langslooopt is die verdeelweg, die nog lang en breed niet klaar is.

We hadden er dorst van gekregen en liepen even door het dorp om bij Salud een heerlijke Herfstbok te drinken. Het was nog lekker op het terras al betrok het wel een beetje.

Heerlijk geslapen afgelopen nacht na de trammelant van gisteren, ik ben het kwijt!

En morgen is het Bietentocht! Ik denk dat ik daar eens ga kijken, want het wordt een leuke dag, als het weer een beetje meezit tenminste. Het programma staat hier.

Ria Zondag 20 Oktober 2013 at 6:36 pm | | Standaard

acht reacties

Sjoerd

Het af en toe van je af schrijven wil wel eens helpen. Hier in het zuiden van Limburg was het waterig vandaag. Niks geen wandelweer…

Sjoerd, (URL) - 20-10-’13 20:07
joke

En nu zitten wij er mee…..haha

joke, - 20-10-’13 22:22
tineke

Hier was het ook een prachtige dag!
We genieten er nog maar even van.

tineke, - 20-10-’13 22:33
Brillie

dat is behoorlijk zwaar bier. Dat gaat in je benen zitten hoor.

Brillie, (URL) - 20-10-’13 23:06
ria

Oh is dat het? Ik dacht al, wat voel ik toch ;-)

ria, (URL) - 20-10-’13 23:09
Renesmurf

Een begaanpaar pad is mooi zat, dat kennen we hier ook wel! En het lijkt me af genoeg altijd, lekker wandelen! Goed voor de geest.

Renesmurf, (URL) - 20-10-’13 23:35
Jan K. alias Afanja

Heerlijk om in de tweede helft van oktober nog eens lekker in eigen land op een terrasje te kunnen zitten, en als het meezit krijgen we de komende dagen nog wel eens een kansje.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 21-10-’13 11:38
aargh

Kijk dat ziet er goed uit! Genieten van alle goede dingen, dat is het belangrijkste in het leven en jullie kunnen dat :-)

aargh, (URL) - 21-10-’13 20:46
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.