Niets nieuws onder de zon

Alweer van dat heerlijke rustige weer. Het zijn natuurlijk maar een paar uurtjes, maar dan moet je er wel van genieten als dat gaat.

En dat deed ik dus ook door alweer een heerlijke lange wandeling te maken. 

Het zijn vaak dezelfde rondjes dus wat foto's betreft niets nieuws, maar ja een mens moet toch wat en dus maakte ik er nog maar een paar.

Ik maakte laatst een linkenpagina en vanaf daar lees ik nu jullie logs, dus ik kom misschien vaker even langs om te kijken voor updates. Ben ik je vergeten of wil je er graag bij meld dat dan even en omgekeerd... als je eraf wilt ook (ja die zijn er echt!), het gevolg zal dan wel zijn dat ik in elk geval minder vaak kom.

Joop klust en is druk met de duiven, die worden deze dagen weer gekoppeld zodat er binnenkort weer eitjes zijn. Het feest gaat weer beginnen.

De eerste vorst komt er ook aan heb ik begrepen.

'Mijn' vogeltjes zijn voorzien.

Ria Dinsdag 03 December 2013 at 5:39 pm | | Standaard

twaalf reacties

Thérèse

Toch zijn het weer prachtige foto’s, Ria. Ik heb ook precies op tijd gewandeld (en gefotografeerd).
Wat ben jij gul voor de vogels. ‘Jouw’ vogeltjes hebben het maar goed.

Thérèse, (URL) - 03-12-’13 19:35
ria

Ja, ze moeten er natuurlijk wel de hele winter mee doen hè ;-)

ria, (URL) - 03-12-’13 19:38
aargh

O dat is handig, aan zo’n poortje kun je alles ophangen. Ik loop altijd te zoeken naar takjes die sterk genoeg zijn.

aargh, (URL) - 03-12-’13 19:47
ria

Ja en met electriciteitsdraad :-D

ria, (URL) - 03-12-’13 20:05
Jan K. alias Afanja

Zo te zien was het bij julie vandaag helderder dan hier in het noorde. Het was grijs en grauw, dus ik ben maar lekker binnen gebleven.
Het wordt tijd dat de laatste bladeren hier van de hazelaar waaien, dan kan het net van de vijver, zodat we de tuin ook winter- en vogelklaar kunnen maken

Jan K. alias Afanja, (URL) - 03-12-’13 21:15
tineke

Vanmorgen moest ik krabben.
Maar het was prachtig weer,met een heerlijk zonnetje.
Tegen half twaalf,werd het in eens grauw en grijs.
De vogeltjes komen bij jullie niet om van de honger!

tineke, - 03-12-’13 21:49
R van InR

Huh, ‘zodat er binnenkort weer eitjes zijn’? Moeten die arme duiven dan bij -15° eitjes leggen? Ze krijgen dan toch wel een electrische deken in hun nestjes, hoop ik?

R van InR, (URL) - 03-12-’13 22:15
ria

Het is hier nog lang geen -15. En die eitjes houdt moeder wel warm hoor, zodat er weer van die lelijke monstertjes uit komen, zo rond oud en nieuw. Er staan wel kacheltjes die bij vorst aangaan als ze eieren hebben, maar eigenlijk is dat niet nodig hoor. Zo hebben ze wat te doen he, anders duurt de winter zo lang :-D

ria, (URL) - 03-12-’13 22:22
Renesmurf

Hier was het in de ochtend mistig en bewolkt, en tegen de middag kwam de zon nog even tevoorschijn! En we ontvingen een banketletter van de personeelsvereniging van mijn werk.

Renesmurf, (URL) - 03-12-’13 22:52
Margo

Ja het was een lekker dagje. Ik neem de weersverwachters niet meer serieus, die hadden het steeds over ‘hele dag bewolking’, gelukkig klopte er niets van. Mooi die linkenlijst, kan ik ook eens kijken waar jij zoal meeleest! :-)

Margo, (URL) - 04-12-’13 01:00
Sjoerd

De vogels komen hier ook niets tekort. En dew natuur mag dan hetzelfde lijken, toch is het voor mij iedere keer weer anders.

Sjoerd, (URL) - 04-12-’13 07:43
Redstar

Pfff, en ik zat gister opgesloten in een kantoor. Ja, als ik de kans krijg ( en dat is gelukkig heel vaak) dan vind je mij ook buiten, en foto’s maken doe ik ook steeds opnieuw.

Redstar, (URL) - 04-12-’13 08:19
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.