Spetterend begin

We brachten oudjaarsavond bij Salud door, er was een pubquiz en na nieuwjaar dansten we nog even. Een leuke avond zodoende. Toen we thuis kwamen bleek er toch iets mis, we konden om te beginnen al niet in huis omdat Didi blijkbaar met haar poot de knip van de voordeur een beetje naar beneden had geduwd. De achterdeur zat ook op de knip dus dat zou moeilijk worden... maar met een flinke schop deur ging hij toch open.

Ze had dun gepoept in de gang en was behoorlijk van slag. Nu had ze eergisteren het bot van de vleesboerderij weer tevoorschijn gehaald en ik weet niet voor hoever opgegeten. Wie weet zat er stukje bot dwars, of waren haar darmen daardoor van streek. Daarbij natuurlijk nog eens het vuurwerk, waar ze anders nooit op reageert, maar ja, we waren er niet, ik weet het niet. Volgend jaar maar weer gewoon thuis.

Nadat ik alles had opgeruimd kroop ik nog even achter de pc voor de foto's, altijd leuk en al met al werd het toch best nog laat. Toen ik eenmaal wilde slapen krabbelde ze elke keer aan de deur van de bijkeuken, ze wilde naar buiten en even later nog eens, en nog eens... van slapen kwam zodoende niet veel. Ik ben het jaar dus maar begonnen met een middagdutje.

Niet gewandeld maar lekker bij de kachel gebleven. 

Een update van de Helleborus. Veel bijzonders is het nog niet,  ik denk dat het hierbij blijft, mocht het nog veranderen dan laat ik dat zien natuurlijk.

Ria Woensdag 01 Januari 2014 at 3:46 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , , , ,

tien reacties

marlies

een goed begin is het halve werk. als dat waar is zal de rest van het jaar dus meevallen. ik vind jouw helleborus wel bijzonder, had jij een fleuriger kleur bloem verwacht?

marlies, - 01-01-’14 16:33
ria

Ik denk steeds dat die knopjes open gaan of dat ze een gekleurd randje krijgen of zo, het blijft zo groen. Bijzonder is het wel, maar niet bijzonder mooi, vind ik.

ria, (URL) - 01-01-’14 17:47
marlies

zo kan hij nog worden maar dat zal ook afhankelijk zijn van het weer http://aujardin.ch/photos/Helleborus%20f..

marlies, - 01-01-’14 18:19
ria

Ja dat ziet er dan nog wel wat bloemiger uit :-)

ria, (URL) - 01-01-’14 18:21
aargh

Nou dat is zeker een spetterend begin ;-) Arme Didi.
Ik vind de helleborus prachtig hoor. Je zou er een grote partij van moeten hebben, dan is het effect beter. Als je hem zijn gang laat gaan en niet schoffelt in de buurt zorgt hij daar met een beetje geluk zelf voor.

aargh, (URL) - 01-01-’14 21:38
ria

Ik schoffel nooit. Trek ongewenste dingen er gewoon mrt de hand uit. Dus ik hoop wel dat het zo gaat.

ria, (URL) - 01-01-’14 21:45
Renesmurf

Oke, ik hoop dat het allemaal goed zal aflopen, even afwachten maar. Het is nu net winter, we hebben nog lange tijd te gaan.

Renesmurf, (URL) - 01-01-’14 22:46
Redstar

Ze zal geprobeerd hebben om naar buiten te kunnen. Honden vinden het zelf ook niet leuk als ze binnen wat doen.
Hopelijk is ze weer wat opgeknapt, en ben jij weer helemaal uitgerust :)

Redstar, (URL) - 02-01-’14 08:16
Margo

Dat was inderdaad een spetterend begin! Gaat het weer beter met Didi?

Margo, (URL) - 02-01-’14 21:13
ria

Ja hoor, we hebben heerlijk gewandeld vandaag

ria, (URL) - 02-01-’14 21:22
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.