Opgeruimd

Er was nog ruimte in de Kliko die vandaag naar de straatkant moest en sommige uitgebloeide planten hingen er zo vies papperig bruin bij dat ik eerst maar eens even de tuin in dook. Heerlijk hoor, niks koud, het voelde gewoon een beetje voorjaarsachtig en het was lekker om even wat te doen, ik kan niet wachten eigenlijk.

Vanmiddag lekker gewandeld. Wel een grijze boel, het leek er even op of het op zou klaren, maar het kwam er niet echt van.

Na de thee even wat boodschappen en gelijk de 'nieuwe' kapstok opgehaald.

Ik ben er blij mee! Er horen nog dezelfde hangers bij maar die heb ik nog niet, dat komt nog.

Alles hing altijd aan haken, een beetje rommeltje, niet dat het nu netjes is maar wel makkelijker en overzichtelijker. Sommige haken hebben we gewoon laten hangen daar kan ook nog vanalles aan. De schoenen hebben al sinds een paar weken een eigen plank in de kelderkast. We twijfelen nog of de plank mag blijven, nu staan mijn pantoffels er nog op en tot vandaag ook de mutsen en de wanten, maar die kunnen nu ook bovenop de kapstok.

Ria Dinsdag 21 Januari 2014 at 6:43 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , ,

acht reacties

Thérèse

Mooie en praktische kapstok. Hier was het ook nogal grijs, maar effen grijs, niet van die dreigende wolken. Nou ja, binnenkort komt de zon weer wel.

Thérèse, (URL) - 21-01-’14 19:52
Irene

Leuke kapstok. Hoezo ‘nieuw’?

Irene, (URL) - 21-01-’14 20:03
ria

omdat hij wel voor ons nieuw is, maar niet echt nieuw dus….

ria, (URL) - 21-01-’14 20:13
tineke

Zo te zien ook een stevige kapstok daar kun je wat jassen aan kwijt.

tineke, - 21-01-’14 23:24
Renesmurf

Ik denk dat we nog wel winter gaan krijgen, het was hier snoeikoud vandaag, brr, ik krijg nog de bibbers als ik er weer aan denk.

Renesmurf, (URL) - 21-01-’14 23:37
Sjoerd

Lekker was anders hier, sneeuwkoud zelfs, ik vraag me af wanneer de eerste sneeuw gaat vallen dit jaar. En aha, een kijkje naar binnen.

Sjoerd, (URL) - 22-01-’14 07:39
John

Ik kan ook niet wachten op het voorjaar. Laten we de winter maar een keer overslaan :D Ik heb er geen probleem mee. Misschien niet helemaal juist, maar vorig jaar hadden we zo’n lange winter.

John, (URL) - 22-01-’14 09:32
Jan K. alias Afanja

Jullie hebben daar zo te zien nog een glimpje zon gehad. Hier in het noorden is het al dagenlang grijs, grauw en waterkoud. Ook vandaag is dat weer niet anders.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 22-01-’14 14:19
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.