Lentekriebels

Het was heerlijk vanmorgen, dus ik stopte gauw het bed in de was zodat het lekker in de zon kon drogen. In de tuin spotte ik het eerste lieveheersbeestje van het jaar, ze zat op de Helleborus die al zaad liet vallen toen ik ertegenaan stootte.

Vanmiddag deden we een rondje met de Spit door het 'land van de haoge baomen' op zoek naar de Slikken.

Geen wandelschoenen meegenomen, alleen eens gekeken, het was nog even zoeken, we vonden het, maar het is niet zo dat ik het nu de volgende keer alleen kan vinden, nee daarvoor moeten we nog wel een paar keer samen.

Het was nog best frisjes in de Spit en eenmaal weer thuis maar weer gauw de kachel aangestoken en het bed aangekleed, dat was inmiddels lekker drooggewapperd.

En om de dag feestelijk af te sluiten aten we een lekker hapje bij Salud. (nieuwe website in de maak zie ik)

Ria Zondag 02 Februari 2014 at 3:58 pm | | Standaard

zes reacties

aargh

Wauw, prachtig daar bij die slikken. Zijn er wandelpaden? Dat is echt een gebied om in de lente heen te gaan, dan zal het er ook barsten van de vogels.

aargh, (URL) - 02-02-’14 20:05
ria

Ja er zijn wandelpaden hoor en het moet er het hele jaar door wel erg mooi zijn, heel erg, maar ik ben er nog nooit geweest, terwijl het toch zo vlakbij is.

ria, (URL) - 02-02-’14 20:46
Sjoerd

Heerlijk weer om lekker rond te toeren, dat hebben we vandaag ook gedaan met de MG.

Sjoerd, (URL) - 02-02-’14 22:09
Margo

Ja, ik vond het best wel een beetje warm in de winterjas! Wij zijn naar het Liesbos gegaan.

Margo, (URL) - 02-02-’14 22:54
John

Ja, het was gister heerlijk weer. Hier uit de wind kunnen lopen. Een stukje dan, en het was gewoon warm. Je krijgt er inderdaad lentekriebels van :D

John, (URL) - 03-02-’14 09:21
Jan K. alias Afanja

Het leek ook hier zowel gisteren als vandaag van achter de ramen wel voorjaar, maar in het open veld was het door de strakke oostenwind nog knap fris. Maar de frisse groene kleuren die her en der al in het landschap verschijnen staan me wel aan.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 03-02-’14 17:59
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.