Hupsekee

De dag begon niet zo heel erg vroeg, we sliepen gewoon lekker lang (heerlijk hoor zo'n nacht waarin het eens wèl lukt), maar daarna was hij erg gevuld met vanalles en nog wat. We lijken wel kleine baasjes.

Af en toe even zitten voor een kopje van het één of ander, puzzeltje doen, even haken, en hupsekee we doen nog een wandeling, wat boodschappen in de stad, zo vliegt een dag voorbij en is hij nog leuk ook.

Tegen de avond een lucht vol buien en donkere wolken en ik realiseerde me ineens dat ik eigenlijk alleen maar naar de weinige stukjes blauw keek en het prachtige rood aan de horizon.

Ria Donderdag 13 Februari 2014 at 6:36 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , ,

zes reacties

Ina

Fijn zo’n dag!

Ina , - 13-02-’14 20:04
tineke

Hier scheen het zonnetje maar wel een koude wind.
In de middag kwamen hier die donkere wolken en begon het hard teregenen

tineke, - 14-02-’14 00:09
Thérèse

Hupsekee, hahahaha! Een leuke vrolijke titel.

Thérèse, (URL) - 14-02-’14 00:24
Sjoerd

Leuk toch als een dag in harmonie verloopt.

Sjoerd, (URL) - 14-02-’14 06:50
John

Een dag is ook zo voorbij als je wat te doen hebt. Ik vind de dagen vliegen. Hier trok gister aan het eind van de middag een gitzwarte wolk over. Nou ja, wolk.. Het was een behoorlijk stevige hagel bui met onweer, en veel wind.

John, (URL) - 14-02-’14 09:31
Jan K. alias Afanja

Hier scheen vandaag tot een uur of twee eindelijk de zon weer eens aan een helder blauwe hemel. Alleen zo jammer dat dat dan gebeurt op een dag, waarop ik al diverse verplichtingen had.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 14-02-’14 15:09
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.