Zaaigoed

Vanmorgen heb ik bloemen gezaaid bij de aftrastering bij de sloot. Ik heb dat al vaker geprobeerd, maar het is nog nooit gelukt daar een leuke bloemenrand te creeren. Nu heb ik goede hoop. Het waren een soort strips met de zaadjes erin en ik heb gewone tuinaarde gebruikt en goed nat gemaakt, er kan eigenlijk niets verkeerd gaan nu. Ook nog een beetje Oostindische kers erbij en stokrozen, dat zal me toch een bloemenweelde geven. Ik verheug me er nu al op.

Dus ik lummelde wat in de tuin al lag het tempo niet hoog hoor en ik maakte af en toe een fotootje al ging dat ook niet van harte, want ik was zo druk met de sprieten van het beest, dat ik niet eens in de gaten had dat hij behoorlijk gehavend was aan de vleugels.

Vanmiddag kwamen mijn zus en zwager gezellig op de koffie. We hebben heerlijk buiten gezeten en dat de zon niet al te fel was, was alleen maar goed. 

Ik heb nu ook nog potten met zaaigoed dat al geplant kan worden, ook oostindische kers en duizendschoon en stokrozen... waar zal ik die weer eens een plekje geven..

Ria Maandag 31 Maart 2014 at 7:04 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

vier reacties

Thérèse

O wat zal jouw tuin weer mooi worden, Ria. En ook gezellig bezoek, dat maakt de dag helemaal goed.

Thérèse, (URL) - 31-03-’14 20:39
Sjoerd

Mooi wordt dat me al dat zaaigoed. Op de een of andere manier is hier de stokroos verdwenen.

Sjoerd, (URL) - 31-03-’14 23:04
John

Die bloemen moeten helemaal goedkomen nu Ria. En die vlinder, ik heb er al gezien dit jaar, maar deze soort nog niet. De vlinders zullen het moeilijk krijgen deze zomer denk ik.

John, (URL) - 01-04-’14 09:43
Jan K. alias Afanja

Je bent me voor me die wat gehavende dagpauwoog, ik zag er zaterdag ook een paar fladderen, maar even stil zitten voor de foto was er niet bij.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 01-04-’14 11:53
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.