Gewroet en gegroet

Vanmorgen eerst eens lekker een paar uur in de tuin gewroet. Joop had me zelfs buiten gesloten omdat hij me niet kon vinden en daarom dacht dat ik aan de wandel was. Ik heb er niets van gemerkt. Toen ik vanmiddag een rondje ging doen en dat tegen hem zei, dacht hij dat ik al geweest was. We zitten niet op elkaars lip, dat blijkt. 

Het was heerlijk in de polder. Eerst rechtuit rechtaan met tegenwind over de fietspaden en daarna met windje mee tussen het fluitenkruid door. Jammer dat de zon niet scheen, maar om te wandelen vind ik dat eigenlijk helemaal niet erg.

Liet ik de Kloosterweg vroeger altijd zoveel mogelijk links liggen, het is daar best druk zonder wandel of fietspad, en liep dan rechtdoor door de Kapelleweg, nu pak ik toch maar even de Kloosterweg, even langs Mir voor een real life praatje. Het is toch weer even anders, al zal dat ook wel weer slijten.

Daarna nog even wat boodschappen in Zierikzee en toen was het alweer etenstijd.

De Pauwlonia Tomentosa bloeit, maar als ik de afbeeldingen op het net bekijk, stelt die van ons niets voor en zijn het ook eigenlijk maar labiele kelkjes, de helft ligt al op het gras.

De blaren beginnen nu te komen, die zijn wel mooi en bij warm weer is het één grote parasol.

Ria Vrijdag 02 Mei 2014 at 6:41 pm | | Standaard

zes reacties

Jan K. alias Afanja

Aan die laatste foto’s te zien hadden jullie toch meer zon dan wij vandaag. Ik vond het maar koud. Vorige week vrijdag zat ik in overhemd met korte mouwen in het Wijnjeterperschar, vandaag zat ik daar tussen de eerste bloeiende brede orchissen met de winterjas aan.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 02-05-’14 20:57
ria

tegen de avond klaarde het op Jan. Koud was het zeker, ook met zon.

ria, (URL) - 02-05-’14 21:15
Sjoerd

Warm was anders. Hier was het ook redelijk met af en toe wat zon.

Sjoerd, (URL) - 02-05-’14 22:24
Brillie

We hebben de bomen hier ook vol met witte bloemen. Prachtig.

Brillie, (URL) - 02-05-’14 22:50
RenéSmurf

Lekker elkaar vrij laten en dan niet eens weten waar de ander is. Dat is wel ultieme vrijheid!

RenéSmurf, (URL) - 02-05-’14 23:49
John

Nee, jullie zitten zeker niet op elkaars lip. En dat is ook prima toch? De wind was fris gister. Een heel verschil met de dag ervoor.

John, (URL) - 03-05-’14 09:53
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.