Best leuk

We gingen weer eens gezellig met de bus, want best veel wind en soms regen en vanaf Renesse zouden we windje mee hebben en dat is fijn.

 Didi vindt het sowieso altijd erg leuk op het strand.

Ik maakte een filmpje van de vogelgeluiden, want die waren best mooi, maar ja toen moest zij er weer zo nodig tussen met haar gegrom.

Verder hebben we overal nieuwe trappen, naar, rond en bij het Koepeltje, het kan niet op! Die linkse is heel gevaarlijk, daar ga je zo onderuit, wie dat nu weer verzonnen heeft. Een trap moet waterpas zijn anders is het geen trap, dit is een glijbaan. Iets anders is het met de brede overgangen bij het strand, dat zijn paden en dan weet je dat het afloopt.

En dan nog zoiets belachelijks. Het trapje links is ook nieuw, daar was ook een oud trapje, dat is goed, prima, mij hoor je niet, maar dan....! Kijk nou toch!!! Dat is toch verschrikkelijk! En daar zijn ze al de hele week mee bezig hoor, het mag wat kosten! Vijftig meter verder is een mooi authentiek trapje, net als en evenoud als het muurtje en een stukje meer naar rechts zijn er ook nog twee. Ook mooi oud en net als het muurtje. Trapjes zat en een stukje langs de dijk lopen is echt geen straf. En waar kom je nu helemaal als je over dat trapje heengeklauterd bent.... in de brandnetels! Of zouden ze daar ook nog grootse plannen mee hebben?

En dan dit nog... geen idee wat het wordt, ik denk een speelding.

Inmiddels schijnt de zon alweer en zometeen het songfestival. Ik ga eens kijken deze keer denk ik, want ik vind ons liedje best heel leuk en Ilse ook.

Ria Zaterdag 10 Mei 2014 at 6:18 pm | | Standaard

tien reacties

Sjoerd

Er wordt in ieder geval gewerkt daar… Wat het straks wordt zie je vanzelf wel.

Sjoerd, (URL) - 10-05-’14 20:35
Irene

Best een leuk logje, Ria ;-)

Irene, (URL) - 10-05-’14 20:58
ria

:-D

ria, (URL) - 10-05-’14 21:01
marlies

geluiden filmen, is dat iets nieuws voor doven?

marlies, - 10-05-’14 21:13
ria

Ja, dan hebben ze toch nog iets om naar te kijken hè :-D en de blinden kunnen het horen, aan iedereen is gedacht

ria, (URL) - 10-05-’14 21:29
Sjeu

:-)

Sjeu, - 10-05-’14 21:52
RenéSmurf

Ja, soms is het geluid nog interessanter dan het beeld.
En soms wordt er gewerkt en dan is het zo absurd, tekentafelplannen in plaats van even kijken hoe en wat. Het is toch allemaal wat he.

RenéSmurf, (URL) - 10-05-’14 23:06
tineke

Nou geef mij maar zo’n authentiek trapje,dit is geen gezicht!

tineke, - 11-05-’14 12:09
Brillie

Het regende hier te veel om te wandelen. Maar Qwinty is wel buiten geweest met oma.

Brillie, (URL) - 11-05-’14 20:56
Jan K. alias Afanja

Zonder al teveel gekke trapjes of andere hindernissen heeft een strandwandeling met wind en regen wel wat. Bos en hei vind ik met dit weer toch een stuk minder aantrekkelijk.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 12-05-’14 14:06
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.