Best

Nou nu hebben we een nieuw abonnement bij Zeelandnet en eerst was het niks, alleen maar trager omdat Joop mij ook zonodig draadloos wilde, terwijl mijn pc daar niet geschiukt voor is....... maar nuuu kan ik het zelf bijna niet bijhouden, hoppa van het een naar het ander, wat een verschilllebil! Ik word er bijna vrolijk van.

De op één na laatste bak is ook leeg. In de laatste zit een hommelnest en daar moeten eerst de hommeltjes uit. Het is ook niet een krat zoals de andere, dus dat ding moeten we toch kapot zagen, maar dat komt dan volgende week wel een keer. Het is nu al een stuk netter, echt om bijna vrolijk van te worden!

De tuin is mooi! Ik heb ook nog even gevlochten vanmorgen en de hakselaar geruild voor wijn, echt je zou er toch bijna vrolijk van worden....

Ware het niet dat ik vandaag pas zag dat mijn malva plat lag, zo zonde! Ik loop natuurlijk niet elke dag heel die tuin door en zag het vandaag pas, Joop zei dat het heel de week al was. En mijn oostindische kersjes die maar zo zielig blijven, hele slootkanten die ik er soms mee bedekt zie, nou dat redden die van mij niet hoor...

Maar voor de rest best hoor :)

Ria Donderdag 19 Juni 2014 at 6:50 pm | | Standaard

acht reacties

hanscke

Misschien lusten oostindische kersjew wel wat kirsch. worden ze warm van, want misschien is het wel iets aan de koude kant.

hanscke, (URL) - 19-06-’14 20:11
Sjoerd

Een hakselaar ruilen voor wijn? Dat doe je toch niet..

Sjoerd, (URL) - 20-06-’14 07:41
John

Snel internet is fijn. Ik zou niet anders willen. Kan me de tijd van de modem nog herinneren. Nee, dan liever snel. Bekabelt is trouwens altijd beter.

John, (URL) - 20-06-’14 10:13
Carla

Ria, ik lees je blog al heel lang maar ik reageer nooit. Maar ik lees ze graag en ik word op de een of andere manier altijd heel vrolijk van je blogjes, dat wilde ik even gezegd hebben! Ga zo door en alvast een heel fijn weekeinde!!!

Carla, - 20-06-’14 12:18
ria

Wat een leuke reactie Carla, daar word ik weer blij van. Dankjewel!

ria, (URL) - 20-06-’14 12:30
Therese

(op het ding van Hans) Ik word er ook al bijna blij van. Alleen jammer van het Kaasjeskruid. Zeker door de regen? (Ik moet wel wennen aan Hans zijn computer, hoor. Alles net even anders. Groetjes Ria.

Therese, (URL) - 20-06-’14 19:47
marlies

misschien eens een soort van compostrand creëren? daar zouden de Oost-Indische Kersjes wel pap van lusten.

marlies, - 20-06-’14 22:53
ria

Haha, ja dat is misschien best een goed idee, ik kijk het nog even aan, heb daar ook nog andere dingen gezaaid. Nog een paar weekjes kan je, t zelf weer eens zien :-D

ria, (URL) - 20-06-’14 23:05
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.