Oud en nieuw

Er is gemaaid bij het fietspad en ik dacht kom, ik maak eens een foto van mijn oude nieuwe schoenen. Ik heb ze al een paar keer weg willen gooien omdat ze zo vreselijk kraakten. Maar sinds mijn Adidasjes zodanig afgesleten zijn, dat ik er bijna o-benen van kreeg heb ik ze toch nog maar eens opgezocht. 

Ze zien er niet uit maar lopen nu toch wel fijn en ik kom er zo de zomer wel mee door, zonder al teveel gekraak. Komend najaar maar weer eens een paar echte, want die lichte sportschoenen slijten toch wel heel erg snel.

Dat kost u dan € 7,50, zei de mevrouw van de ABN toen ik belde vanmorgen voor een nieuw bankpasje, gaat u daarmee accoord? Tsjonge wat een vraag weer, ik vroeg of ik keus had dan, nee dat was niet het geval natuurlijk, maar ja ze moest het wel vragen.

Nieuw airmiles pasje komt er ook aan en dan nog een nieuwe bonuskaart van AH, meer ben ik niet kwijt want alle andere pasjes zitten in een ander pasjestasje. Ik heb nog steeds mijn portemonneetje niet gevonden. Ik zoek ook niet erg, want ik zou niet weten waar.

Ons huis is niet zo groot, ik weet wel zo ongeveer waar alles ligt en veel kleren heb ik al helemaal niet. De auto is ook gecontroleerd, wasmand, droger. wasmachine, dieprvies, koelkast, boodschappentas... alles heb ik gehad.

Het was heerlijk vandaag. Lekker geknipt vanmorgen...

En vanmiddag gewandeld.

Ria Dinsdag 01 Juli 2014 at 6:58 pm | | Standaard

vijf reacties

Margo

Wat heerlijk he die graanvelden? Ik kan er ook niet genoeg van krijgen! Toevallig zijn onze plaatjes bijna identiek!

Margo , (URL) - 01-07-’14 22:52
Sjoerd

Ik heb ook eens heel lang gezocht naar iets, maar na jaren bleek dat mijn pas achter een la was gevallen. Ik had inmiddels al lang een nieuwe…

Sjoerd, (URL) - 01-07-’14 23:03
klaproos

… misschien ben je gerold ria, dat is mijn zus pas ook overkomen en die was ook alles kwijt,
balen als een stekker,

klaproos, (URL) - 02-07-’14 08:52
Therese

Ja, je bent het portemonneetje vast verloren. Flauw dat de vinder ‘m niet even terugbrengt. Nog goed dat niet alle pasjes erin zaten.
Mooie foto’s.

Therese, (URL) - 02-07-’14 14:47
marlies

schitterende foto’s. als je ze groot bekijkt helemaal natuurlijk.

marlies, - 02-07-’14 22:29
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.