Au!

Vanmorgen eerst maar begonnen om te harken en te vegen, er was nogal wat blad afgewaaid. Verder viel de schade eigenlijk erg mee, zelfs de stokrozen staan nog overeind.

Al met al was het ruim middag eer ik klaar was, want natuurlijk val je dan van het een in het ander, heerlijk! Dat is wel een van mijn favoriete bezigheden, een beetje heen en weer dreutelen. Hier wat doen, daar wat knippen, dingetje stekken, dingetje verplanten, vuiltje trekken, even wat vegen, ik zou het hele dagen kunnen doen.

Maar er moet natuurlijk ook gewandeld worden, dat doen we op die manier ook al, want waar ik ga gaat Didi, maar ècht wandelen is anders natuurlijk. 

En vanmiddag waren er eens vlinders... maar nu waaide het weer te hard. Alhoewel de bovenste aan de bloem geplakt leek. Onderste foto's zijn ook wat flets, maar vanwege de gespreide vleugeltjes vind ik ze toch leuk genoeg, ik kan er niet meer van maken.

Gelukkig was toen mijn toestel nog niet gevallen anders zou ik denken dat het daaraan lag, maar dat gebeurde even later. Het hengsel van mijn fototasje is al dagen stuk en nu had ik een oplossing gevonden, maar daardoor draaide het wel eens ondersteboven en als dan het ritsje open staat.... au!!! Ik schrok me een ongeluk, toestel rolde gewoon over straat en zit nu vol beschadigingen, dat deed het toch al want was al eens eerder gevallen. Het is blijkbaar een stevig toestel.

De eerste probeerfoto. Alles werkt gewoon nog :)

Ria Donderdag 10 Juli 2014 at 6:24 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

elf reacties

Sjoerd

Toch zijn dat dingen die je niet te vaak moet doen. Zonde van het geld…

Sjoerd, (URL) - 10-07-’14 19:40
aargh

Oeps! Het is tegenwoordig ook allemaal van dat kleine gladde spul, vroeger liet je nooit een fototoestel vallen. Op vakantie is het ons ook gebeurd, maar alles werkt nog.

aargh, (URL) - 10-07-’14 19:45
ria

Sjoerd, je denkt toch niet dat ik het expres doe…

ria, (URL) - 10-07-’14 19:47
tineke

Dan heb je geluk gehad!
Toch maar even je hengsel laten maken.

tineke, - 10-07-’14 20:36
Margo

Jeetje! Ik liet mijn spiegelreflex eens vallen, gelukkig niet van heel hoog. En de compacte pas kwijtgeraakt. Nouja het is een gebruiksvoorwerp, dan gebeuren die dingen. Is de lens nog heel?

Margo, (URL) - 10-07-’14 20:52
klaproos

ohhh jeetje,
dat is mij ook een keer overkomen en gelukkig liep ik op een zandpad….

klaproos, (URL) - 10-07-’14 21:06
ria

Zo te zien wel Margo. Fijn te horen dat niet alleen mij zoiets overkomt ;-)

ria, (URL) - 10-07-’14 21:25
Brillie

Blad is voor het najaar, niet voor de zomer. Zijn ze nu al doods die bomen?

Brillie, (URL) - 10-07-’14 21:42
Therese

Het is mij ook pas gebeurd, hoor Ria. Ook goed afgelopen. Mooi die vlindersop die bloemen.

Therese, (URL) - 10-07-’14 23:00
Jan K. alias Afanja

Mooi dat er eindelijk weer eens wat vlinders te zien waren, je hebt er meteen knap van weten te profiteren.
Ik zou toch maar wat aan dat mankement van het tasje doen of een ander tasje kopen, want dat gaat natuurlijk een keer verkeerd …

Jan K. alias Afanja, (URL) - 11-07-’14 10:59
ria

Ja, dat was ik al van plan hoor Jan ;-)

ria, (URL) - 11-07-’14 11:25
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.