Sentiment

Op een enkel flauw zonnetje na bleef het bewolkt vandaag en ik vond dat erg lekker, eindelijk weer eens een stukje lopen met een lekker verkoelende noordenwind en dat zeg ik niet gauw, want in het voorjaar duren die verkoelende noordenwinden soms veel te lang.

Vroeger... toen alles nog anders was, kwam volgens mij de wind meestal uit het zuiden en zuidwesten en 's winters als het vroor uit het noorden en noordoosten. Maar goed, vandaag was het lekker, het huis is ook weer wat afgekoeld.

Vanmiddag maakte ik strengen van de rode wol, die had te lang in de krul gezeten om weer mooi mee te kunnen breien. En kijk nu toch eens wat een jeugdsentiment! Joop kan niet wachten tot hij ze met gestrekte armen op mag houden en ik er weer keurige bolletjes van draai.

En tot slot voor de liefhebbers een stukje van de P., hij schrijft regelmatig voor de Wereldregio en of dit een nieuwe rubriek wordt weet ik niet, de tekening is wel nieuw, maar het stukje is in elk geval leuk, vind ik... en ik ben het helemaal met hem eens.

Net als met Youp trouwens.


Ria Zondag 20 Juli 2014 at 5:57 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , , , , , ,

vijf reacties

marlies

met youp ben ik het ook hartgrondig eens. ik was zelfs van plan om dat stukje, toen ik het las, naar je op te sturen omdat ik dacht dat jij je er ook volledig in zou kunnen vinden. maar dat is dus niet nodig want je hebt het al gelezen.

marlies, - 20-07-’14 19:38
tineke

Mooi stukje van Youp…ook ik ben het helemaal met hem eens ik had dit stukje ook al op fb gelezen!
Lamme armpjes krijgt Joop haha…ik zie mezelf nog zo zitten af gewisseld door een van mijn zusjes bij mijn Oma en Moeder!

tineke, - 20-07-’14 19:55
Irene

Meestal ben ik niet zo’n Youp fan maar deze keer helemaal mee eens.

Irene, (URL) - 20-07-’14 20:03
Sjoerd

Dat klopt ook wel, gewoon afhakken wat er niet aanhoort… Wat er niet tegen kan legt vanzelf het loodje.

Sjoerd, (URL) - 20-07-’14 22:18
Thérèse

Ah nieuws van de P. Leuk. En ja, knot ophouden heb ik ook vaak gedaan. Ik vond het wél leuk maar was maar wat blij als het laatste draadje van je arm viel.

Thérèse, (URL) - 20-07-’14 23:39
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.