Het leven gaat door...

We deden rustig aan vandaag, dat moest ook wel want anders kreeg je het veel te warm.

Vanmiddag wat boodschappen in Zierikzee, ik nam voor de verandering ook eens de mossels van de Lidl mee omdat we die wilden eten, ze zagen er goed en vers uit, maar die vielen toch wat tegen. Volgende keer maar weer gewoon naar de Neeltje Jans.

Meneer en mevrouw bleven lekker thuis in de schaduw.

Joop was een hele dag onderweg om een paar duiven op te halen, deze vind ik wel heel apart, hij is bruin en nu ben ik vergeten hoe dat heet, straks even vragen. (update: het is een vale duif)

Na de mosselmaaltijd met z'n allen, Mir at ook gezellig mee, maakten de dames zich op voor een wilde rit voor gevorderden. Als dat maar goed afloopt...

Ria Woensdag 23 Juli 2014 at 9:32 pm | | Standaard

zeven reacties

Thérèse

Het ziet er gezellig uit, Ria. Ik zag dat er ‘paardrijden’ onderaan stond. Ik dacht eerst aan met de auto scheuren; dat zou helemaal verontrustend zijn. Ik denk maar zo: ook de paarden willen heelhuids thuis komen.

Thérèse, (URL) - 23-07-’14 22:15
Margo

Ja zo verraad je je wel hè, met die tags onderin? :-D
Wat wordt Yara al groot, ze is haar moeder ontgroeid.

Margo, (URL) - 23-07-’14 23:17
Irene

Ha, wilde ritten, hou ik van.

Irene, (URL) - 23-07-’14 23:23
Paula

Een duif met een, zoals jij dat noemt bruine kleur, noemt men eigenlijk een Postduif rode kleur. In de volksmond wordt het altijd een Vale genoemd. Ik kom zelf uit een uitgebreide postduiven familie, dan hoor je die termen wel regelmatig vallen.

Paula, - 24-07-’14 00:08
Sjoerd

Ik weet niet wat die gegeten heeft, maar ze is wel erg groot geworden…

Sjoerd, (URL) - 24-07-’14 06:43
tineke

Je kleindochter Yara groeit Moeder en Oma boven het hoofd.
Wat een knappert zeg!

tineke, - 24-07-’14 23:16
Wieneke

Wat een plezier hebben jullie toch van de blokhut. Goed idee was dat. De duif is prachtig, ik vind hem helemaal niet vaal.

Wieneke, (URL) - 25-07-’14 08:35
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.