Zomer vieren

Vanmorgen eerst een flink eind gewandeld met de honden, want voor de rest van de dag zou het er niet van komen en we konden het maar gehad hebben.

Het was best warm, maar af en toe konden ze een duik nemen om af te koelen, hier hadden ze even mot, want eentje aangelijnd en eentje los vraagt natuurluijk toch soms om moeilijkheden, maar het liep goed af, ze hebben het bijgelegd.

Eind van de middag gezelligheid op het dorp. Muziek, zon, wijntje erbij, wat wil een mens nog meer.

Altijd gezellig, zeker als Kees met zijn bemaning spelen, ik ben fan.

Ik heb me ook weer schandelijk misdragen, maar die meneer daar op de achtergrond, met die blauwe broek stond zo leuk te swingen dat ik wel moest hoor (smoesjes).

Joop kwam ook nog even en omdat ik gevraagd had of hij een zwart shirt mee wou brengen omdat het een beetje fris werd, bracht hij een blauwe mee :)

't Was weer gezellig.

Daarna aten we nog een hapje bij Zee en Meer. 

Ria Zaterdag 26 Juli 2014 at 9:33 pm | | Standaard

vijf reacties

Sjoerd

Haha, die grapjas halverwege in beeld…

Sjoerd, (URL) - 27-07-’14 08:08
hanscke

heerlijk he, die zomer. en al deze activiteiten horen erbij, dat maakt het tot een feestelijk gebeuren. ik vind de eerste foto ook heel erg mooi. wat ik mij wel afvraag is waarom de éne hond wel los mag en de andere niet. dat vraagt zoals je zegt om moeilijkheden zo is mijn ervaring.

hanscke, (URL) - 27-07-’14 11:12
tineke

Nou jij schandelijk gedragen…geloof er niets van.
Wij mogen op onze leeftijd als het zo gezellig is met lekkere muziek ook af en toe eens uit onze plaat gaan!…Leve de Zomer!

tineke, - 27-07-’14 20:43
Ina

Jammer heb ik allemaal gemist door een stomme full time opleiding :-/

Ina, - 27-07-’14 21:04
ria

Tineke, er waren er wel honderd van mijn leeftijd en niemand die iets deed, dan alleen zitten en zuipen. Ik was de enige die een dansje waagde, gelukkig deed de man met de blauwe broek even mee en die andere zatlap ook ;-)

ria, (URL) - 27-07-’14 22:37
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.