Doe-dag

Er zit dit jaar af en toe een rupsje in de pruimen en ik dacht kom, ik maak er even een foto van want ze zijn best mooi roze, maar dan tref je net weer twee rupsvrije pruimen natuurlijk. Ik wip het rupsje er gewoon uit, veeg de strontjes (of wat het dan ook ziijn mag) weg en eet de pruim lekker op, daar ben ik niet vies van hoor. Ze zijn weer erg lekker en vooral groot dit jaar.

Veel gedaan vandaag. Eerst wat breiwerk bij de koffie en daarna een rondje met Didi. Er was weer eens een haas die heel slim in de tarwe verdween, toen was ze gauw het spoor bijster natuurlijk en ook geen gezicht hoe ze telkens boven de tarwe uitsprong.

Daarna het gras gemaaid en de stoep gevogen, lekker bezig geweest dus, want best veel gras en stoep alles bij elkaar. Een fijne doe-dag.

Ria Maandag 04 Augustus 2014 at 7:34 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , ,

vijf reacties

joke

Van een bio rupje overkom je niks….

joke, - 04-08-’14 20:15
Sjoerd

Zo’n rupsje zijn wat extra eiwitten. Daar ga je niet dood aan.

Sjoerd, (URL) - 04-08-’14 21:45
Thérèse

Wat goed Ria, zo’n doe-dag. En die pruimen… ik herinner mij nog hoe lekker ze vorig jaar waren. Och nee, zo’n rupsje kan geen kwaad.

Thérèse, (URL) - 04-08-’14 22:02
ria

Oh jeetje, is dat nu alweer een jaar geleden :-(

ria, (URL) - 04-08-’14 22:16
hanscke

pruimen, dat hoort voor mijn gevoel echt bij de zomer, bij de tijd dat we net over het hoogtepunt heen zijn. Nee nazomer wil ik het nog niet noemen. Dat komt pas in september.

hanscke, (URL) - 05-08-’14 22:40
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.