Tuusbluuve

Even de stilte opgezocht vanmiddag... tenminste dat wilde ik. Kijken of het sluisje, waar ik lang geleden heel vaak zwom er nog was, dat was er nog zag ik al gauw, maar tegelijkertijd hoorde ik een vreemd geluid achter me..

..dat komt er van als je je auto niet op de handrem zet, dan rijdt hij vanzelf tegen het hek, ik ben toen maar weer ingestapt en heb het sluisje maar gelaten voor wat het was.

Eerder in Zierikzee had ik ook al twee parkeerpogingen aan de haven gedaan, ik vind het eng daar, dus weer snel in zijn achteruit en weg, zo'n dag was het.

Joop was even heen en weer naar België om een duif op te halen met de Spit, veel regen en erg druk onderweg, zeker om deze tijd kan je de drukte maar beter vermijden, vind ik... ik bluuve lekker tuus!

Ria Vrijdag 08 Augustus 2014 at 6:15 pm | | Standaard

negen reacties

Irene

En gelijk heb je, op zo’n dag.

Irene, (URL) - 08-08-’14 19:11
Sjoerd

Ik heb nu een echte auto erbij. Die zet zichzelf op de rem. Ofwel er zit geen handrem in…

Sjoerd, (URL) - 08-08-’14 21:16
RenéSmurf

Ai, dat is vervelend, en kan de beste overkomen. Ja, zulke dagen heb je er ook tussen, gedoe allemaal.

RenéSmurf, (URL) - 08-08-’14 22:22
tineke

Ik ben ook niet zo’n held in de auto als het om moeilijk parkeren gaat.
Heerlijk zo’n oude van Pat Boone!

tineke, - 08-08-’14 22:44
hanscke

Geen schade aan de auto? Ook ik ben niet zo’n held in parkeren. Zeker niet met de auto die we nu hebben. Onze mollenman (we hebben een mol in onze tuin) is ook duivensporter. Vandaag moeten er 25 uit België terugkeren, als het weer tenminste meezit…

hanscke, (URL) - 09-08-’14 10:48
Wieneke

Geen echte parkeerdag dus. Ik vind nooit niks engs aan autorijden behalve langs een gracht parkeren. Het lijkt wel of ik dan naar het water toe getrokken wordt. Heb ik altijd gehad, dus het is geen leeftijddingetje :-)

Wieneke, (URL) - 09-08-’14 10:56
ria

Zo is het bij de haven ook Wieneke, net of je er zo in rijdt.

ria, (URL) - 09-08-’14 17:37
ria

en ik kan best goed parkeren hoor…. ;-)

ria, (URL) - 09-08-’14 17:37
Wieneke

Ja, ik ook. Ik kom dan beheerst aanrijden en flikker hem dan zo in één keer netjes tegen de stoeprand aan in een krap plekje tussen twee andere auto’s in. :-) Moet je die kerels zien kijken hahahaha

Wieneke, (URL) - 10-08-’14 10:34
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.