Doende

Vroege afspraak bij de dokter voor wat onderhoud. Een paar weken geleden waren er wat vlekjes op mijn decolleté (ja dat heb ik)  weggebrand, omdat ze niet zo pluis zouden kunnen worden en nu zijn ze weg. Opgeruimd staat netjes. En nog wat ander onderhoud. Soms moet het even.

Daarna gingen we al snel wandelen want wat was het lekker buiten en zo rustig ook. Didi en ik liepen richting de Zoete Kers voor boontjes, want waar die boontjes van tegenwoordig vandaan komen weet ik niet, maar die smaken nergens meer naar en zijn vooral taai. Bij de Zoete Kers hebben ze heerlijke Zeeuwse boontjes en verse krootjes, die kocht ik ook.

Daarna naar de bushalte, dat is best nog een stuk dus ik liep flink door, want ik dacht dat ik maar een kwartier meer had, maar dat bleek ruim twintig minuten te zijn dus we haalden het en konden zelfs nog even uitblazen.

Daarna nog even om wat boodschappen en wat verf, die in de aanbieding is en wat kwasten bij de Praxis, dat scheelt zowat de helft voor mijn vrolijke borrelingen, maar daarover later meer (of niet als het niets wordt).

Morgen vlasdag. Daar zouden Janny en ik nu eindelijk eens samen naar toe gaan. Samen door ons geboortedorp lopen en misschien weleens in ons geboortehuis kijken, maar nee hoor, mevrouw moet weer zo nodig op reis. Van wie ze dat toch heeft.....

Ria Vrijdag 15 Augustus 2014 at 6:04 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

zes reacties

Sjoerd

Ik zag de groenten alweer in de container belanden op TV… Dat gaat niet best. Soms kun je inderdaad beter bij de boer(derijwinkel) halen.

Sjoerd, (URL) - 15-08-’14 20:33
Thérèse

Ik ben wel benieuwd naar die vlasdag. Heb geen flauw idee wat dat is. Wat jammer dat je nu niet samen met je zus kunt. Ze had toch wel een dagje later kunnen gaan, zou je denken. Nee, van jou heeft ze het niet, hahaha.
Toch veel plezier morgen.

Thérèse, (URL) - 15-08-’14 21:24
ria

Nee, dagje later ging niet want ze hadden afspraken, het maakt ook niet uit hoor Therese, we doen het gewoon volgend jaar, of over tien jaar :-)
Die vlasdag is elke derde zaterdag in augustus, ik heb het er al vaker over gehad hor.

ria, (URL) - 15-08-’14 21:39
RenéSmurf

ja, zo blijft een mens bezig he, werkelijk alles heeft onderhoud nodig!

RenéSmurf, (URL) - 15-08-’14 22:07
tineke

We blijven ons zelf maar bezig houden met werkjes,dat moet je wel!
Hier het zelfde hoor en dat word allemaal gepland in mijn vakantie.

tineke, - 16-08-’14 14:11
Jan K. alias Afanja

Je werd weer begeleidt door fraaie wolkenpartijen tijdens je wandeling(en).

Jan K. alias Afanja, (URL) - 16-08-’14 15:38
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.