Het is niet anders

Het is natuurlijk heerlijk weer, maar best warm en ik heb geen zin meer om in een korte broek te lopen, die tijd is voorbij vind ik dan, ik ben een rare wat dat betreft.

We wandelden niet te ver, want warm en druk met het duivenonderkomen.

Iets uit elkaar halen is al een heel gedoe zeker als je weet dat het weer in elkaar moet, maar het dan werkelijk weer opbouwen is een hele klus hoor, want, hoe zat dat ook alweer, waar is dat balkje, te kort en te lang, passen en meten, maar het staat in elk geval voor het grootste deel weer in elkaar. 

 

Van foto's maken komt er zodoende ook niet zoveel, dus dan duik ik na het eten nog maar even de tuin in voor wat vers materiaal.

en daar moeten jullie het dan maar weer mee doen.

Ria Dinsdag 16 September 2014 at 7:38 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , ,

tien reacties

Thérèse

Ik vind het super-foto’s, Ria. Jullie hebben het maar druk weer.

Thérèse, (URL) - 16-09-’14 20:05
joke

Nou ja zeg….lolll

joke, - 16-09-’14 20:25
aargh

Lange of korte kleren, dat maakt me niks uit, maar ‘s avonds weer eens lekker onder een echt dekbed kruipen lijkt mij dan weer heerlijk. Maar die tijd komt vast wel weer ;-)

aargh, (URL) - 16-09-’14 20:53
ria

We zijn wel een beetje klaar met al dat gesjouw hoor Therese, er zijn leuker dingen te bedenken.

Ja he Aargh, we zijn gewoon weer toe aan knussigheid, en mutsen enzo.

ria, (URL) - 16-09-’14 20:58
Sjoerd

Ach, er zijn andere manieren om je tijd door te komen die minder vermoeiend zijn, maar het resultaat zal straks de inspanning zeker overtreffen… PS zaterdag staan je foto’s erop.

Sjoerd, (URL) - 16-09-’14 20:58
ria

Oh leuk! Ben benieuwd!

ria, (URL) - 16-09-’14 21:04
Renesmurf

ja, ik vind het een beetje raar om nu al de zomer vaarwel te zeggen, terwijl die nog zo lekker bezig is. Maar evengoed, daar ben ik dan wellicht weer een rare in.

Renesmurf, (URL) - 16-09-’14 23:30
klaproos

nou ria,
ik wil nog wel even hoor, lekker:-)

klaproos, (URL) - 17-09-’14 10:38
Jan K. alias Afanja

En toch denk ik, dat ik straks de korte broek maar weer aan doe. De eerste blaadjes mogen dan zijn gevallen, en er zij her en der al paddenstoelen te zien, maar de temperaturen vragen momenteel nog wel om zomerse maatregelen.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 17-09-’14 11:23
hanscke

Vreemd he, dat had ik ook, ik wilde ook niet meer in de hoogzomerse kledij. Ik ben aan het eind van de week nog een beetje overstag gegaan door wel een zomers topje aan te trekken.

hanscke, (URL) - 20-09-’14 12:31
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.