Rustig aan

We zijn niet ver gekomen vandaag. We liepen even naar het strandje bij de dijk en Didi zwom en poepte lekker even. Gelukkig had ik zakjes bij me, het gebeurt niet zo heel vaak dat ik denk 'dit moet ik even opruimen', maar vandaag dus wel en nieuwe zakjes zitten alweer in de tas.

Van mij mag het iets koeler nu hoor.

Een heerlijke dag als je alleen maar hoeft te zitten. Ik maakte er een wasdag van, de machine waste, ik hing het op en het was zo droog. Vannacht hopelijk eens een fatsoenlijke nachtrust, dat wil niet erg lukken de laatste tijd, ach het is ook niet de laatste tijd, het is gewoon al jaren. Halfverwege de nacht wakker worden en dan maar hopen dat het voor de tweede keer nog lukt en dat is soms wel, maar vaak niet. Gelukkig ben ik niet de enige en troost me daarmee bij het wakker liggen en gedraai, waarbij de warmte ook zeker niet bevorderlijk is.

Ria Donderdag 18 September 2014 at 7:35 pm | | Standaard

acht reacties

Thérèse

Ach Ria, er komen nog genoeg frisse en koude dagen, waarop je van alles kunt doen. Dat niet zo goed slapen is vervelender.

Thérèse, (URL) - 18-09-’14 20:45
Margo

Ik heb dat ook. Bij mij moeten de ramen echt open en de deur van de slaapkamer ook, anders word ik met een bonkend hoofd wakker. Maar ook als het buiten frisser is heb ik dat wel, stront vervelend! Dus ik leef met je mee.

Margo, (URL) - 18-09-’14 20:58
Sjoerd

Die warme drollen rapen onderweg lijkt me bij een grote hond een crime…

Sjoerd, (URL) - 18-09-’14 21:39
Sil

Toch niet vergeten weer uit je tas te halen ?

Sil, - 18-09-’14 22:16
tineke

Je bent geradbraakt als je s’morgens opstaat ,ik weet hier alles van.
Nooit geen last van gehad,maar dit is iets van de laatste jaren,en weet niet waar dat aan ligt!

tineke, - 18-09-’14 23:04
Jan K. alias Afanja

Ook hier brengt de warmte in de nacht onrust met zich mee, maar overdag is het in korte broek aan de waterkant goed uit te houden.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 19-09-’14 11:58
Renesmurf

Zo warm is het toch ook weer niet, vind ik.
Jammer van dat niet goed slapen, maar je redt je er wel mee, wetende dat je niet de enige bent. En besef, als je ligt dan rust je ook!

Renesmurf, (URL) - 19-09-’14 22:38
hanscke

Jij staat ook bij mijn groepje slechte slapers als ik wakker lig en denk aan de mensen die ook slechte slapers zijn. Het geeft vaak wel wat troost.

hanscke, (URL) - 20-09-’14 12:33
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.